Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdole to wszystko

tak mi smutno, tak mi źle

Polecane posty

Gość ja pierdole to wszystko

czemu on mnie nie chce??? :(

Gość goofy
Moj tez mnie nie chce. 😭

Gość wspolczuje
glowa do gory,Laski:)nie warto tracic urody (wiadomo co robi placz z czlowiekiem)nawet dla najfajniejszego faceta na swiecie...bedzie dobrze,wszystko sie ulozy:)

Gość .... aniolek....
mnie tez nie chce😭 pierdole wykasowalam jego nr. z komorki i juz nie bede nic pisac

Gość my sie dzisiaj rozstalismy
strzelilam jakiegos focha na cos i...byl troche podenerwowany...A jak mu cos tam lekko zlosliwego powiedzialam:) to powiedzial do mnie - spierdalaj:( Wrocilam do domu - nie chce byc z kims kto mnie nie szanuje - a to nie pierwszy raz - on tez byl wkurzony na mojego focha i... koniec. Nie chce tego zwiazku w takiej opcji... Chcialabym zeby mnie przeprosil i... zrozumial (zawsze to ja przepraszam), chcialabym zeby... kupil mi kwiatka poprosil o powrot,ale... nigdy nie bedzie kwiatka- na pewno kiwnie palcem a ja do niego pobiegne:o co mam zrobic zeby trzymac go na dystans chociaz przez kilka dni - wtedy zobacze czy sie stara czy mu zalezy:( Ale jak??

Gość .... aniolek....
ja wytrzymalam najpierw 5 dni, potem 1 dzien i zawsze pislam sms, teraz koniec z tym, moje sms nic nie zmienia, a to ze przez ostatnie 14 dni odpisal mi tylko1 raz o czyms swiadczy, musze sie obudzic i zaczac zyc na nowo, tylko jak :(

do aniolek------> masz racje,sprobuj zapomniec-choc dobrze wiem jak trudno - ile razy mialam tak samo:( Ale to ze milczy rzeczywiscie o czyms swiadczy...

Gość .... aniolek....
no wlasnie juz mi to ktos mowil, zreszta na jego miejscu tez bym ignorowala kogos na kim mi nie zalezy, to przyszlo tak nagle ze do tej pory nie wierze, zawsze naiwnie wierze w milosc, wierze w to ze gdy facet mowi KOCHM CIE to znaczy to to samo co moje KOCHAM CIE-dla wiekszosci facetow to nic nie znaczy,

Gość Do aniolek
Chyba tak jest - oni nie rozumieja znaczenia tych slow, oni... nie kochaja tak bardzo jak my - tak mocno,efektownie,"uczuciowo"... Kiedys wierz,ze trafie i Ty rowniez na kogos, kto naprawde pocuje co to jest milosc i jego"kocham" bedzie znaczylo,ze kocha,ze szanuje i jest w stanie oddac za mnie nawet zycie...:( Kiedys... Moze...

Gość pomocy potrzebujaca
a znacie jakies zaklöecia na milosc moze nam pomoga :P

Gość .... aniolek....
ja sie nie doczekam zawsze przyciagam dupkow, nie wazne czy jestem z kims 5 lat czy rok i tak kazdy mnie zostawia-eh szkoda pisac

Jeszcze byście się zdziwiły babeczki co dla niektórych facetów znaczy KOCHAM (tak na prawde). Czego wam serdecznie życzę! :)

Gość .... aniolek....
moze sie kiedys zdziwie, ale coraz mniej w to wierze