Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak...

ból rozdziera moje serce...

Polecane posty

Gość dlaczego tak...

dlaczego to tak boli... rozbudzone nadzieje a potem cisza... czarne mysli na koncu dolina... a wszytsko przez jego ego...:-(

to zawsze boli, rani. trzeba przezyc, postawic sobie warunek, by o tym nie myslec. wiem, ze o trudne, ale moze wtedy uda ci sie zapomniec:(

Twoje slowa droga autorko mozna roznie interpretowac - bo i owszem pieknie napisalas;) ale mysli swe powinnas przelaz \"na papier\" i powiedziec wprost o co chodzi:) Bylas z nim? Czy tylko bylo miedzy wami nic i cos?? Odpowiedz... Moze wtedy pomozemy... Ja sie dzisiaj rozstalam i jest mi strasznie smutno - straaaaaasznie... Nie chce zeby to sie od poczatku zaczlo - chce zeby mnie rzeprosil i kupil mi kwiatka - chce zeby... zeby zrozumial i biegal za mna przepraszal, a ja... bede trzymala g troche w niepewnosci:( Chcialabym ale... wiem ze to nie mozlwie...

Gość dlaczego tak...
bylo cos i nic... od roku juz tak jest,nie mam sil zeby to skonczyc raz na zawsze... wcale nie trzeba obiecywać,wystarczy jak ktos rozbudzi w kims nadzieje...

Gość dlaczego tak...
yyyyyyy faceta bardzo ciezko przyznac sie do winy... cierpi na tym ich honor,duma...

Gość hmmm nie wiem