Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana_paulina

upierdliwy klient

Polecane posty

Gość zszokowana_paulina

jak poradzić sobie z klientem,który wchodzi do sklepu i się wydziera od progu,że to i tamto chce za darmo,a do sprzedawcy mówi,że to tylko byle jaki pracownik ,a z niego wielki stomatolog i wymusza rabaty i różne chore rzeczy,wyżej sra niż dupę ma,co mu powiedzieć w takiej sytuacji?bo mam ochote nawrzeszczeć,ale nie będę zniżać sie do jego poziomu...wrrrrrrrr jutro właśnie do mnie przyjdzie i ciekawe co tym razem będzie wykrzykiwał...poradźcie

Hmmm... z niego niby taki wielki stomatolog, a widze, że zero kultury.....a jaki to sklep? Może jak się uważa za takiego ważnego to niech zacznie robić zakupy w miejscach, które będą spełniały jego wymagania. (Tylko czy takie istnieją?)

Gość Haakon
jak przyjdzie jutro..hmm i bedzie chcial coś za darmo? to mu powiedz ze w tym sklepie to nawet Twoje pierdniecie kosztuje...a jak kupi tego wiecej to daj mu rabat ...zasluzyl

Gość zszokowana_paulina
to salon optyczny i sprzedaje mu produkt medyczny,a robi ze mnie debila,a naprawde posiadam sporą wiedzę na ten temat,niestety jutro czeka mnie ciężki dzień...

Gość zszokowana_paulina
Haakon To jest naprawde dobre,z chęcią bym tak powiedziała,hehehe,chociaż to na koniec dnia mnie rozbawiło,bo dzień miałam paskudny,dziękuję:-)jakoś jutro przeżyję,bo muszę,ale pomyślę o tym poście i zrobi mi się lepiej,naprawdę dzięki,czasem niewiele trzeba,żeby kogoś podnieść na duchu.

Gość Haakon
ciesze sie ze wywolelem usmiech... jak jutro zacznie swoje to zapytaj zupelnie kulturalnie czy jest taki od urodzenia czy musial brac lekcje... ;)