Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wesoly romek

jestem wesoly romek...jakie znacie dobre cytaty z filmow?

Polecane posty

Gość Xymena
musze iść na terapie,oooo już mi oko skacze... bunkrów tu nie ma,ale też jest zajebiście:)

Gość jestem wesoly romek
Skad masz ten sweterek? Podwedziles z pomocy dla powodzian?

Gość jestem wesoly romek
-Tradycja...to jest cos ekstra -Ekstradycja! -Tak to taka stara tradycja lotnicza

Gość Xymena
ale nic śmiesznego rulez---ja tu krwa na deszczu wilki jakieś......... drugi,zawsze drugi,nawet jak byłem pierwszy to i tak zawsze drugi :)- no i wjechali w las...............las krzyży:):)

Gość jestem wesoly romek
uwielbiam Misia, nie moge sie opanowac...

Gość Tylko nalewka
SZKODA ZIUTKA DOBRY BYŁ Z NIEGO HERBATNIK

Gość Tylko nalewka
PACZ KAŻMIESZ WITIA WIERZCHEM JEDZIE MIE MOŻE BYĆ NA KŁOCIE?....

Gość opowiem ci jeszcze raz...
...jestem wesoły romek. mam na przedmieściu domek. w tym domku woda i gaz. opowiem ci jeszcze raz...

Gość jestem wesoly romek
Rejs tez dobry: Nie kap sie na plazy niestrzezonej bo nikt nie zauwazy twojego utoniecia... :)

Gość Tylko nalewka
BABCIU ZOBACZ JAK TE PIESKI SIĘ ŁADNIE BAWIĄ Z PUSIĄ:-):-):-):-)

*Ciemność. Widzę ciemność. Ciemność widzę *Prądem? Nas? Bohaterów? Prądem?!? *Wyginęli? Przecież to nie były mamuty! *Jutro też wam uciekniemy! *Ja tu widzę niezły burdel :classic_cool:

Gość Tylko nalewka
Burdello,burdello bum bum

Gość Tylko nalewka
A Kopernik był kobietą

Gość wielki szu
-to co panowie? może teraz jakaś męska gra? zawstydzony głosik: -szachy?

Gość dym
-jakby co, to to wszystko, to jest posag Lusi...

ALBO TO:: \"NIE MA TAKIEGO MIASTA JAK LONDYN!!! JEST LONDEK,LONDEK ZDROJ..........\":::)):):):):):

ALBO JESZCZE LEPSZE: UWAZAJ PAN DOPOKI JESTEM DOBRZE WYCHOWANY!!!

Gość ja to nie ja
Piękna jest Polska - z lotu ptaka.

Gość daleko od szosy
Mamo nie mówi się ino..... ino jak? Tylko tylko....

Gość hahahah
Roman.... tu jest jakby luksusowo. :D

Gość zanosze sie ze smiechu
Are you talking to me ??? Are YOU talking to ME ? (taxi driver)

Gość tarrr
"Zeby chlop nie mogl z gola baba w windzie...!":))

\"Mis\" Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu \'\'Tęcza\'\' Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! -Bardzo porządna dziewczyna. -Trudno, co robić? Miś, miś...świńska rura nie miś Oczko się urwało temu misu. Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam! A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak ?! A to być może wasza matka! Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak. Matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić! Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów! \"Seksmisja\" Co za fantastyczny program! Ale zbudowana ta rozgrywająca! Replay, replay NO, NO nie dały z tego replaya! Nie wstanę! Tak będę leżał! Święte? Te psiary Święte? Prosze... proszę nie gasić! Halo! Halo! Halo! Czy można stąd zadzwonić na miasto? Pytałem się o coś! Małżonka się niepokoi! Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę! Prądem? Nas? Bohaterów? Prądem?!? Wyginęli? Przecież to nie były mamuty! Jutro też wam uciekniemy! Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój! Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... ach! To taka z ciebie Ekscelencja!?! To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki sobie będziesz, cyganie przyprawiał!? Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi. Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja! Nie wytrzymam! Przecież ja w dziewięćdziesiątym ósmym miałem dostać mieszkanie... Ja tu widzę niezły burdel! -Albercik nie krępuj się ... Usta, usta! -Nie, no żeby mi baba rozkazywała! -Nasza cywilizacja zawaliła się w gruzach, a tobie tylko dupy w głowie! -Jadwiniu! Proszę natychmiast rozwiązać tatusia i przeprosić! -Sfiskowałyście boście chłopa dawno nie miały! -Kopernik była kobietą! \"Shrek\" Nie no, bomba! Ja się będę musiał po tym poddać jakiejś terapii. Już mi oko lata... Niech mnie ktoś przytuli... Kandydatka numer 2 to śpiąca piękność, o której marzą mężczyźni. Przyznaje się do związku z siedmioma krasnalami, ale podkreśla, że nie jest łatwa. Pocałuj jej zimne martwe usta, a przekonasz się, jaka jest gorąca. Brawa dla Śnieżki! A oto kandydatka numer trzy - Kopciuszek! Psychicznie chora dziewczynka, której ulubione zajęcia to zmywanie, sprzątanie, gotowanie...\" Nie można tak od razu...tak do intymnego pożycia. Nie jestem gotowy na podjęcie tak wielkiego, to dobre słowo, wielkiego, zobowiązania. Ej, ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę! Nie moje lukrowane guziczki! Ocknij się i sztachnij feromona! Mam smoka i nie zawaham się go użyć O nie! Denatkę mi jazda ze stołu! -Ogry są jak cebule -Smierdza i ... -Mają warstwy... A więc ogry mają warstwy.... Osły warstw nie mają. My swoje lęki nosimy jak odzież wierzchnią. Nie wiem, czy załapałeś, ale zostałem nazwany rumakiem. Czemu nie ogierem? Znasz kogoś Jak mu powiesz \"chodź idziemy na kremówki\" to on powie \"nie dzieki stary, nie lubię kremówek\"? Kremówki są pycha!... Masz chusteczkę? Pociekło mi na samą myśl o kremówkach... Na prawdę, stary, zainwestuj w tik taki bo ci jedzie!!. Podoba mi się ten głaz. To na prrrawde ładny głaz. Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... byłoby lepiej gdybym nie był dlatonistą! \"Psy\" Już nikt więcej przez Ciebie nie zginie, ubeku pierdolony, nikt więcej, rozumiesz, nikt! Zrobię porządek z wami wszystkimi! Co się tak kurwa patrzysz, nas tu nie ma. Myślisz, że nie kamał? Z akumulatorem na jajach nikt jeszcze nie kłamał. Jakoś Ci nie ufam i jakoś Ci nie wierzę... - Co wy tam palicie? - Ja? Radomskie, ale Franz ma Camele.. -Pierdolisz.........!! -Nie!!!! naprawdę, Franz!! -Pierdolisz..........moją kobiete!! Nazywam się major Bień - i mam stopień majora Myśle że jesteś dobra dupa i chcesz mnie bardzo... Kurwa twoja mać!! Masz zabić każdego uzbrojonego skurwysyna zanim on mnie zabije zrozumiano? Nie chce mi się z Tobą gadać Teraz już nie ma opozycji,teraz to kurwa twoi zwierzchnicy!

\"I dlatego też właśnie chciałbym po... powiedzieć jak... w jakim przypadku powstaje moja poezja. Jest to w zasadzie dziwna rzecz. Tak dziwna jak... jak ja sam jestem. Mam swój intymny świat, w którym żyję. I wszystkiego tego jest wam brak co ja mam: smutek i... i nostalgia. INSTRUKTOR KO Yyyy... POETA Smutek i nostalgia. INSTRUKTOR KO Smutek i nostalgia! GŁOS Z SALI Nie słyszymy... INSTRUKTOR KO Sm... Smu... Smu... Smutek i nostalgia!" POETA Dlatego, że powiedzmy w każdym takim odczycie... Jak robię przeważnie w swoim gronie... Mam swoją ofiarę, która... Po pewnym czasie jest załamana absolutnie... Nawet dochodzi do pewnej... Ekstazy nerwowej. INSTRUKTOR KO Jakiej? POETA Ekstazy nerwowej. INSTRUKTOR KO Yyyy... Gdzie? POETA Na odczycie. Na odczycie.\" :D

Gość jestem wesoly romek
Zasadniczo pobieznie to my ja nazywamy Marysia...

Gość JAK TATUS ZROBI DZIUBEK TO NIE
....MA CHUJA WE WSI !!!