Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka1

Przyjazn,ktora mnie przeraza!

Polecane posty

Gość przyjaciolka1

\"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, przed wrogami sama się obronię\":O Szkoda, że doswiadczyłam tego na własnej skórze:(

Gość przyjaciolka1
Sprawa,ktora mnie nurtuje jest moze i błacha! Ale mam kolege,ktory ma poukładane zycie(zona,dziecko,praca,pieniadze itd.)patrzac z boku idealne małżenstwo! Kochaja sie,bardzo czule okazuja sobie uczucia,ale on ma przyjaciolke w klubie do ktorego uczeszcza 4 razy w tyg. Zauwazyłam ze bardzo sa sobie bliscy,pokazuja sie na miescie,w miejscach publicznych zachowuja sie dosc dziwnie jak na kolegow czy przyjaciol! Mam wrazenie ze chca pokazac swiatu,ze cos ich łączy! Bardzo chora sytuacja! Rozmawiałam z nim na ten temat ale jego zdaniem to normalne! Tylko nie zdaje sobie sprawy z tego ze jego zona moze to całkiem inaczej odebrac.

Gość przyjaciolka1
Przeraza mnie to ze on cały czs mowi o przyjazni a to wcale nie wyglada na przyjazn!Boje sie ze przez głupote moze runac całe ich wspolne zycie! Musze dodac jeszcze,ze znam jego zone,rozmawiamy ze soba,pyta mnie czasami o swojego meza a ja musze ja oklamywac!

Gość malusieńka
Pogadaj jego żoną i to pilnie!!!!