Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hmmka

tak zawsze jest????

Polecane posty

Myslalam, ze mam duzo znajomych, kilku przyjaciol, tak sie stalo ze sie rozstalam z kims z kim mialam wiekszosc znajomych i tak sie stalo, ze zrywajac z nim zerwali ze mna kontakty takze znajomi o pseudoprzyjaciolach nie wspone. Tak zawsze jest? Jejku chyba jednak mimo tych lat ktore przezylam czasem uwazam ze jednak jestem naiwna, bardzo naiwna, co gorsze nie moge przestac myslec o bylym a to napewno koniec bo ma juz nastepna... Uhhhhhhhhhhhh zawsze zycie jest takie popaprane?????????

Gość suselka
zycie jest popaprane, ludzie sa popaprani i to sie nigdy nie zmieni

przynajmniej wiesz z kim mialas doczynienia;) raczej ciesz sie z braku tych``przyjaciol``.

Gość Haakon
rzeczywiscie jest popaprane ale lepiej cos przezyc i potem zalowac niz zalowac ze sie czegos nie przezylo...;)

Gość przegrałaś życie i tyle

Gość llalka b.
u mnie było inaczej jego znajomi zostali moimi o to drań był

Gość magol
nie, mysle, ze tak nie jest zawsze.... widocznie na takich ludzi trafilas... ja mam taka zasade, ze nie odcinam sie od swoich znajomych bedac z kims. bo gdy drogi sie rozchodza to zostaje sie samemu... a tak nie powinno byc!!! wspolczuje Hmmka... nie mysl o nich, bo nie warto! nie sa warci tego

Gość Tak bywa niestety
i na pewno nie jestes wyjatkiem :-D Ale po złym okresie, zawsze zaświeci słońce ..., pozdrawiam

Faktycznie masz czego żałować... głupich znajomych jeszce głupszego chłopaka, widać że nie byli wiele warci... :)

Ja znajomych chlopaka nigdy nie traktuje jako swoich osobistych, nawet gdy spedzamy razem duzo czasu i sie lubimy. Bo zawsze jakos tak sie dzieje, ze oni odchodza razem z facetem. Na szczescie mam swoich wlasnych znajomych, ktorzy sa zwasze przy mnie :D

Tak bywa, ale ludzki żywot to wielotomowa powieść. Nawet jeżeli jakiś epizod kończy się katastrofą, to czeka nas kolejny rozdział, a po nim następny... Otwierają się nowe możliwości, stworzenie sobie zycia takiego na jakie zasługujemy... Każde niepowodzenie to wielki nauczyciel, lepszy niz sukces. Trzeba słuchać, uczyć się i iść dalej :-D, powodzenia i głowa do góry :-D

Gość Przewaznie tak jest
ale to nie koniec świata 🌼

Gość do hmka
skad jestes? ja mam podobnie......

Gość heca
powiem jedno: MIEĆ FAŁSZYWYCH PRZYJACIÓŁ to jest poprostu straszna sytuacja. Uważaj na ludzi, którzy są pełni fałszu i obłudy, zyskują nasze zaufanie i wzgledy, ale zawesz gotowi są zaatakować i wykorzystać. wiec nie masz sie co martwic:) głupotami

Gość jjjjjjuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr

Gość polarna
mamy takich znajomych na jakich zaslugujemy, w koncu sami ich wybieramy