Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia1

pokłóciłam sie z niem, bo...

Polecane posty

Gość lalunia1

pokłóciłam sie z chłopakiem,bo korzysta z gg. Po przeczytaniu niektórych topików zaczełam sie obawiac na wyrost,ze mnie bedzie z jakas inna zgg zdradzał :(

Gość taka ja
a Ty korzystasz z gg?

Gość lalunia1
skoro juz mamy zainstalowane gg na komputerze to korzystam troche. Ale wolałabym nie miec

Gość taka ja
To je wyrzuć ;) Ale przeciez korzystanie z gg to żadna zbrodnia. Może Twój facet gada tylko ze znajomymi a nie szuka w ten sposób jakis panienek. Troche zaufania. Poza tym, nawet jeśli przestałby gg uzywać a chciałby Cię zdradzać, to jest mnóstwo innych sposobów na to. Przez internet nie trudno kogoś poznać, a gg to nie jedyna forma komunikacji z ludźmi.

Gość lalunia1
wiem,ze jak bedzie chciał to... Nie w tym rzecz. Wydaje mi sie,ze gg kusi wszystkich, bo fajnei tak sobie z obca osoba pogadac. Z czasem moze to sie przerodzic w wirtualne uczucie.

Gość taka ja
Mnie tam jeszcze nie skusiło :) I nie skusiło jeszcze nikogo kogo znam. Ale to chyba zależy od tego jaki ktos jest, czy lubi takie rzeczy. Jeśli znasz dobrze swojego faceta to powinnaś wiedzieć czy interesują go takie rzeczy. Jeśli nie jesteś pewna tego że Cię w ten sposób nie zdradzi to może zastanów się czy warto z nim być, a jeśli wiesz że on nie z tych- ufaj mu i nie przejmuj się, nie snuj niepotzrebnie domysłów itd.

Gość lalunia1
Wole dmuchac na zimne, wiem ze on nie z tych, ale z natury wybiegam naprzód

Gość taka ja
bez przesady... w takim razie powinnaś też zabronić mu wchodzić w necie na fora, na czat, no i adresu mailowego tez niech nikomu nie daje... Czy Ty go chcesz w złotej klatce zamknąć????

Gość lalunia1
to zbyt piekne zeby mogłobyc prawdziwe :)

Gość taka ja
?