Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ZARA*

MĘŻCZYŹNI METROSEKSUALNI-moda czy zniewieścienie?

Polecane posty

Gość Kaliban Kaliban
Gnom Paproszek => Spierdalaj już stara ropucho :O Musisz być lochą skoro kisisz kuciapę teraz na kafe a faceta nie masz to widać, do tego ten parszywy nick :O

Gość jaki nik taki babsztyl
:classic_cool:

Na razie nigdzie się nie wybieram, "panowie" ;) Ale jak będę się wybierać, to na pewno was poinformuję :P Zastanawiające, że moje wypowiedzi budzą w was tyle emocji...Że tak sobie z nimi nie radzicie i musicie uciekać się do obelg... mało wymyślnych zresztą :P Zwłaszcza, że nic przecież takiego jeszcze nie powiedziałam... ;) Dopiero powiem :D

Gość do kaliban
dobrze gadasz :D kazda sraka ktora siedzi w sobote na kafe to pasztet z morda jak kupa:D

nie związałabym się z metroseksualnym facetem uwielbiam włosy na klacie mojego K:D Jest czysty, schludny i zawsze ładnie pachnie. Mam natomiast metro kolegę który ma więcej balsamów do ciała niż ja(ja mam 5:P ) i spędza więcej czasu ode mnie w łazience Kiedyś byliśmy zdani na korzystanie z jednej łazienki. Kolega robi sobie henne i farbuje włosy, tak dla podkreślenia koloru:P

Gość Kaliban Kaliban
Gnom masz pojebany nick jak na "kobietę" i to mi wystarczy, a teraz sraj tu do rana. 🖐️

Gość Kaliban polac Ci
:P juz Cie lubie

Gość nie no tego
nie moge zniesc jak mozna jechac po takich gosciach co dbaja o sie bie ? no jak ?

Gość buahahhaaaaaaaa
@Kaliban Cos w tym jest ...baby z kafe co to mają nicki że nie wiadomo czy to facet czy kobita są brzydkie w chuj :D Efant Terrible czy jakoś tak :D , ROR dyrektore :O pozdrawiam środkowym palcem :D czizas :O i wiele innych NIE WIADOMO CZY TO CHŁOP CZY KOBITY :O

No to macie zagdakę :P A ja bym chętnie poznała takiego metroseksualnego faceta... Jeszcze takiego nie widziałam na żywo ;) Albo przynajmniej z nim pogadała na kafe... ;)

Gość nie no tego
Gnom Paproszek - ale o co Ci chodzi jesteśmy jacy jestesmy , nie odbiegamy od normy jak inni oprócz dbania o siebie jestesmy tacy sami .

A co rozumiesz przez dbanie o siebie? Mnie o nic, chodzi mi tylko o to, że laski chyba wolą tych gości pachnących potem, koniem i tytoniem (czy jakoś tak...). A może się mylę... nie wiem, moje koleżanki lubią zadbanych facetów, ale żaden z nich nie chodzi na solarium ani nie robi manikiuru... Jakby robił, to nie wiem, czy laski by to zaakceptowały

Gość nie no tego
Gnom Paproszek - dbamy o siebie bo o to nas proszono , dbamy o siebie bo tak chcemy , dbamy o to bo nie jestesmy zwierzetami ale nie ujmuje nam meskosci w tym co robimy , i co z tego ze lubie pachniec i ubierac sie szałowo ? to nie znaczy ze nie mam wnetrza .

Gość nie no tego
Prozac sie konczy , zaraz skocze do apteki .

Gość drenażysta
Ty z tym męskim nickiem naprawdę jesteś szurnięta, ja pierdolę. :D

Gość drenażysta
To do Gnom Paproszek. :D

Gość Jaroslawe-84
na kafe 90% kobiet to spaślaki i pojeby, kaliban polać ci :O🖐️

Gość nie no tego
Wiekszosc to głupawki wiec wybaczam wszystkim nie wiecie o czym piszecie .