Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ZARA*

MĘŻCZYŹNI METROSEKSUALNI-moda czy zniewieścienie?

Polecane posty

nie sądzę po prostu tych normalnych, męskich coraz mniej... poza tym współczesna popkultura robi sieczkę z mózgu młodym ludziom

Gość drenażysta
Zniewieścienie. Aczkolwiek jest grupa kobiet, które lubią takich wystrojonych gogusiów. Nigdy nie widziałem naprawdę gorącej, atrakcyjnej babeczki z takim wypindrzonym typkiem, no chyba, że był kolegą-gejem.

"więcej testosteronu mają obecnie kobiety niż mężczyźni" wszak z tego, co sie słyszy, czy czyta niestety nie przekłada się to na filozofię zycia i kobiety wciąż całkiem dobrze manifestują estrogenowe mysłenie. oczywiscie siebie nie wykluczam ;-)

Gość drenażysta
"drenażysta, ale czy to znaczy, że facet "męski" nie może być wydepilowany, wykremowany itp.? Czy "męskośc" kłóci się z dbaniem o siebie?" Wiesz, dbanie o siebie to jedno, ale facet, który nie akceptuje własnej, biologicznej męskiej natury jest zwichrowany, najczęściej przez swoje otoczenie. Dbałość o siebie - tak, depilacja - nie. Mnie osobiście nie przeszkadza niewydepilowana pod pachami czy na łonie kobieta, wręcz przeciwnie. Poza tym, czy warto się depilować po to aby włosy rosły po każdej depilacji szybciej i szybciej...? Golenie twarzy jest wystarczająco upierdliwe. :) Solarium, kremy i odpowiednia dieta, czy to jest, kurwa, normalne dla faceta....?

Gość drenażysta
Jak się komuś moje włosy na klacie czy pod pachami czy w okolicach wróbla nie pasują, to nie mój problem. :D

MĘŻCZYŹNI METROSEKSUALNI-moda czy zniewieścienie? interesowanie się swoim wyglądam , a bycie ciotexem to różnica... niestety faceci najczęściej stosują skrajne przypadki - jedni chodzą w oszczanych spodniach tygodniami , inni spędzają przed lustrem taki sam czas jak tamci są oszczani...

Gość dbać o siebie powinien
ale depilować tu i tam to już przesada, facet ma być męski a nie jakaś ciota. Ci co to robią to do przedszkola powinni iść

W odpowiedzi na pytanie - niezależnie od tego czy parzący jest kobietą czy mężczyzną to nie powinien dorabiać teorii i oceniać obcej osoby. Facetowi nikt na siłę nóg nie ogoli, a jeżeli metroseksualny mężczyzna nie podoba się kobiecie nie musi z nim chodzić na randki.

"z rozrzewnieniem wspominam czasy swojego liceum chociażby, raptem 10 lat temu, gdzie nastolatek wolałby dać sie powiesić za jaja, niż ubrać spodnie rurki" Inni z rozrzewnieniem wspominają czasy liceum, gdzie nastolatki wołałyby dać się zapisać do ZSMP, chociażby, niz ubrać coś innego niż rurki... Tak samo jak obecne nastolatki zresztą :) Czyli, mi mała, należysz do pokolenia, które jest za młode na rurki i za stare na rurki. :p

Gnom - no...raczej nie w Polsce. Przy okazji, wieszanie za jądra to dość popularna dewiacja, więc nie wiem co jest normalniejsze :P

Gość bankierkaaa
Mi sie nie podobaja lalusie, moj kolega zawsze chodzi nazelowany, solarka, wlosy blond idealnie przystrzyzone, ciuchy zara itp i co? jest sam jak palec a cale otoczenie uwaza go za transa albo pedala mowiac brzydko. Moj facet jest umiesniony, ma wlosy na klacie i genitaliach, nie goli sie codziennie, zazwyczaj ma lekki zarost, nie maluje paznokci bezbarwnym lakierem, nie ubiera rozowych bluzek, nie slucha techno :D kocham mojego zwierza :D

Gość bankierkaaa
aha, i pod pachami tez ma wlosy

Gość Żrę banana
Dziewczyna metroseksualisty, jesteś głupia, bo przeginasz pałę w drugą stronę.

Gość drenażysta
Zapomniałem dopisać że jestem starym prykiem z ciemnogrodu z ryjem jak Jaś Fasola. Żadna atrakcyjna kobieta nigdy mnie nie chciała. :(

Gość drenażysta
Jestem śmierdzielem i lubię swój smrodek spod pach i futro na chuju i na klacie. :D

Gość drenażysta
Gnom ile masz lat? Nie będę pisał na żadnego maila bo mi się nie chce.

Gość Na kafe nie ma zadbanych
facetow , sa same wiesniaki

Jeszcze trochę a mężczyznę od kobiety będzie można odróżnić jedynie po genitaliach. :O

Ja znam takie przypadki. Jeżeli facet spędza przed lustrem więcej czasu niż kobieta, to jest z nim coś nie tak. Koniec, kropka. :)

Gość EwelinaEwa.
"Na kafe nie ma zadbanych facetow , sa same wiesniaki " Jest może z 2.

Gość Kaliban Kaliban
Ale jesteś jebnięta i to wystarczy :O

Gość Kaliban Kaliban
EwelinaEwa. => Otóż to i ja jestem jednym z nich. :D

Gość Gnom Paproszek--co za chujowy
nick :O🖐️ Kaliban dobrze gadasz 🖐️

Gość Kaliban Kaliban
Ewelina za to jest ładna i ma ładny nick. :D

Jestem j***nięta, bo nie krytykuję facetów metroseksualnych ani facetów w typie maczo??? Każdy ma prawo żyć po swojemu. Jeden lubi się pudrować, inny woli być owłosiony i spocony... Co kto lubi.