Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość untitled

Powiedzcie szczerze, ile da się schudnąć w 4 miesiące???

Polecane posty

Gość untitled

przy założeniu że bedzie sie jadło coś więcej niż samą sałatę oraz że nie ma się kasy na własnego trenera... i dlaczego żeby schudnąć więcej niz dyche, potrzeba co najmniej roku...

Gość myśle albo i nie
ze da sie zrzucić ok 16 kg ( 4 miesiące razy 4 tyg razy 1 kg tygodniowa jak nic równa sie 16!!) ja w ramach adwentowego postatnienia ( stare, ale na mnie podziałało) nie jadłam słodyczy (serio, ani cukiereczka!!), nic po 18 nie brałam do ust i ćwiczyłam 5 - 7 razy w tyg po pół godziny wieczorem - takie sobie ćwiczonka, nic konkretnego, akurat to na co miałam ochote, bez konkretnej ilośc powtórzeń itp i udało sie schudnąć myśle że ok 3 - 4 kg do wigilii, potem niestety nawyki wróciły i zaczynam od początku znowu, lato sie zbliża i wogóe czuje sie koszmarnie, ale mysli że za 4 miesiące bedzie lepiej niz dziś i Tobie życze powodzenia :) :) :)

Gość untitled
16 kilo mówisz.. to by było akurat!! dzięki :*

Gość ALE TO NIE MATEMATYKA
16 KILO??!!! OCZYWIŚCIE ŻE SIĘ DA. ALE TO NIE CHODZI O LICZBY BO DA SIĘ I WIĘCEJ NIŻ 16. WAŻNE JEST TO JAKA JEST WAGA WYJŚCIOWA. OSOBY MAJĄCE SPORO DO SPALENIA SCHUDNĄ SZYBCIEJ I WIĘCEJ NIŻ TE KTÓRE MAJĄ POWIEDZMY 10 KILO PONAD (CHOĆ TO I TAK DUŻO). I WĄNE TEŻ ŻEBY NIE SZALEĆ Z TYM BO NAWET JUŻ NIE MÓWIE O JOJO ALE O TYM ŻE PIERWSZE KILOGRAMY PÓJDĄ SZYBKO W DÓŁ A POTEM JAK STANIE TO ANI DRGNIE, NIESTETY W GÓRE Z ŁATWOŚCIĄ. NAJWAŻNIEJSZE BY NIE JEŚĆ WIECZOREM PO NP 18.A Z TYM MITEM ŚNIADANIOWYM TO KWESTIA INDYWIDUALNA BO NP.JA PO ŚNIADANIU CZUJE SIĘ MASAKRYCZNIE. I OCZYWIŚCIE OGRANICZYĆ TO CO TUCZĄCE, A NAWET WYELIMINOWĄC A SZCZEGÓLNIE PUSTE KALORIE I TŁUSZCZE W POSTACI SŁODYCZY. I 16 KILO JEST NAPRAWDE W ZASIĘGU RĘKI A SZCZEGÓLNIE PRZEZ TAK DŁUGI OKRES 4 MIESIĘCY