Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lirene

Czy kosmetyki LIRENE sa dobre Waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość lirene

Kupilam sobie ostatnio krem do twarzy regenerujaco-odzywczy.Nie wiem jeszcze jaki jest bo uzywam go dopiero dwa dni.Ale sa jeszcze mleczka,toniki i inne kremy. Nie wiem czy sa maseczki,pelingi?...no i czy sa dobre? poleccie cos sprawdzonego

Gość lirene - odp
Dla mnie świetne - zwłaszcza płyn do higieny intymnej. Krem na dzień odżywczy też mi bardzo dobrze służy, i żel do mycia twarzy, i... w ogóle wszystkie kosmetyki, jakich używam, są z firmy Eris. :-)

Gość koroneczka
Ja miałam krem pod oczy i nie byłam zadowolona, bo ciężko się wchłaniał, a jak się przypudrowałam, to miałam w tym miejscu pomarańczowe plamy. I w ogole nie lubię Erisu.

Gość ja uwazam ze
są bardzo dobre

Gość lirene
a maseczki i peelingi tez sa?

słabo znam te kosmetyki, ale jest świetna maseczka - wygładzająca i zwężająca pory w takiej niebieskiej tubce. polecam!

Gość dla mnie są beznadziejne

Gość l-irenka
a ja jestem zadowolona z następujących produktów: - seria antycelulitowa - żel i tonik do cery tłustej i mieszanej oraz krem normalizująco odżywczy - maseczka oczyszczająco-wygładzająca (niebieska tubka) - puder matujący (beżowo-niebieska tubka) - łagodny żel myjący do twarzy - balsam do skóry normalnej - krem do stóp wysuszonych nie sprawdziły się: - puder kryjący (tubka beżowo-czerwona) - krem matująco nawilżający do cery tłustej i mieszanej

Gość l-irenka
mnie służy, ale mam tłustą cerę trochę rozjaśnia cerę ale to jej wybaczam ;) dobrze oczyszcza, łagodzi podrażnienia

Ja jestem zadowolona z peelingu enzymatycznego, ale tylko z niego.

A ja uwielbiam mleczko do demakijażu twarzy i oczu Lirene do cery naczynkowej i wcale nie patrzę czy pomaga mi na naczynka, tylko muszę przyznać, że rewelacyjnie rozpuszcza tusz do rzęs. Stosuję je chyba już z 1,5 roku :)

Gość fluid rozświetlajacy jest ok

Gość a co sadzicie
o peelingu ziolowym?

Ja mam beztłuszczowy płyn do demakijażu oczu--świetny :) Polecam też podkład matująco-wygładzający City Matt.

Gość shimmery
Jestem bardzo zadowolona z fluidu matująco-wygładzającego CITY MATT.

Gość giry
Ja lubię choćby dlatego, że mają produkty do każdego rodzaju cery i ciągle wymyślają coś nowego!!!:)

Gość szklana pułapka 55555
puder z liren matujący- jestem zadowolona uzywam od paru lat

Uważam, że są naprawdę ok. Ja używała kremu matującego na dzień i byłam bardzo zadowolona. Moja skóra była odświeżona i wygładzona. Polecam.

Gość lubie ich balsamy
do ciała

Gość alexissss
Dla mnie średnio są dobrę. Wolę Loreal i Artdeco.

Gość gość
kremy mi nie służą,mam tylko do ciała Flower Collection perłowy mus,nawet ok,ze złocistymi drobinkami .. do zmywania twarzy wolę Ziaję albo Mixa kremy,maseczki lubię Bielendy oraz firmy Mincer a czasami tylko używam kosmetyków aptecznych Cetaphil

Gość Krystynasz
Od 1997 r. używam kremu najpierw Eris potem Lirene . Zawsze używam kremu do cery suchej , rano i wieczorem. Mam 57 lat i niejedna 40 latka nie ma takiej twarzy jak ja. Nie mam zmarszczek ani kurzych łapek. Krem nie jest tani, ciągle zmienia się szata graficzna ale jest idealny. Może to i reklama ale warto zainwestować . Ja używam tego kremu już kilaka ładnych i dalej będę. Serdecznie polecam.

Gość gość
Używałam Płynu micelarnego 3w1 z Lirene . W skrócie porażka. Uczuliło mnie to chodź nie jestem alergiczką. Nigdy nie miałam żadnej wysypki . Wygladam przez to chujostwo jak gowno . Nie polecam tego sk***ysyństwa .

Gość gość
Chyba w p******e macie to swoje laboratorium