Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusio nienajedzony

Co z jedzenia najbardziej lubicie? Czego nie ominiecie bedac w supermarkecie?

Polecane posty

Gość brzusio nienajedzony

ja zawsze musze kupić coś słodkiego: jakieś batoniki, ciastka, serki, desery, puddingi uwielbiam. Uwielbiam też sałatki różnego rodzaju z sosem czosnkowym-śmietanowym lub vinegret toteż kupuje składniki do sałątek. lubię też takie danie gotowe-te duże rurki makaronu w środku ze sminakiem czosnkiem i srem rucolla. Pycha!!

a ja kocham kotlety z kurczaka na obiad zjadam minimum 4 a moglabym duuuzo wiecej :D

...serki pleśniowe, te najbardziej śmierdzące :P pyszota...

Gość a ja lubie lody
ale nie te takie w pudełkach, kubkach ani rożkach tylko jedynie lubie te od batoników: mars i twix. Bounty nie jadam bo twix jest identyczny tylko ze ma karmel i lepszy jest. A snikersa nie lubie bo mi te orzechy przeszkadzają. Natomiastnormalnych batoników o tych nazwach nie lubie...

zapomnialam wspomiec o moich ulubionych ziemniakach i majonezie kieleckim :D rezultat jest taki ze codziennie na obiad moglabym zjadac kilo ziemniakow i 4 kotlety posmarowane majonezem kieleckim :D ehh ale sie rozmarzyłam a tu dzisiaj tylko ogórkowa i makaron z serem bleeeee

Gość lody mietowe zielonej
budki i wszystkich tym zarazam :D

Gość dupa wołowa
sushi

Gość taka.gruba.ale.dajna
a ja kupuję tluste pączki i pożeram je zaraz za kasą swoimi grubymi łapami władając je do swoich tłustych ust