Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaaaaaaaaaaaak

Kafeteria jest w tak naprawde...

Polecane posty

Gość kiniaaaaaaaaaaaaaak

1.beznadziejna, gdzie pełno jest zazdrośników jesli druga osoba pisze,że jest jej dobrze i że umie sobie poradzić z problemem to od razu inni doszukują sie problemów w tej osobie i jej życiu 2.mało ambitna niektóre topiki są żałosne 3.pełna udzi którzy potrafią tylko wyklinać innych i nic nie wnoszą do dyskusji oprócz jakiś głupich uwag 4.pełna topików w których jeśli ktos ma problem to prosi o radę a jest sporo osób które ten problem wyśmiewają uważają c sie nie wiem czemu za mądrzejszych i lepszych, i na dodoatek obrażają autora 5.pełna fałszywych ekspertów 6.pełna prowokacji 7.mało zasobna w naprawdę fajne topiki!!!!są oczywiście a le jest ich zdecydowanie mniej!!!

Gość zdziwiona niunia
i wkurzajaco wciagajaca :O

Gość no no
Twoje zdanie - Twoja sprawa

Gość Ela bnb.
A ja lubie tu byc ,co mam robic .wszyscy w pracy, wnusia baje oglada,a jaaaaaaaaaaaaa?

Gość Ela bnb.
przeciesz nie jestem kijek po kaszance,nie?Na piwo z wnusia ,to chyba nie bardzo wypada.

Gość A jak się nie wkurzyć
kiedy temat jest np. on lew ona panna jaki to związek? Biorę tabletki antykoncepcyjne i wlaśnie dostalam okres ...

--> A jak się nie wkurzyć :D🖐️ Normalnie, ja sie nie wkurzam. Co najwyżej siem dziwie.

Mój ulubiony to higiena wsi. nie wierzyłam w to, co widziłam na monitorze:P

Gość Zgadzam się ..............
ale co z tego ? Po prostu za dużo tutaj jest małolatów, a niby to forum dla kobiet. Nie wiem ale odnosze takie wrażenie, że adminowi zalezy na ilości a nie na jakości :-D i tutaj jest problem Miła

Gość Ela bnb.
Jestem troszke zdziwiona,ze "tyle mlodych pija kawke napoj kowboi",ale lubie mlodziez i to bardzo ,mam ich pelna chate nieraz.