Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeytanie

silica- warto?

Polecane posty

Gość mojeytanie

naprawde widac efekty na wlosach i skorze? i po ilu?

ja zazywalam ponad 2 miesiace i nic nie bylo widac.Zadnych efektow

Gość ajka_w
ja uzywalam ponad miesiac i nic nie bylo widac , moze troche za krotko bralam , ale za to biore teraz Humavit Z tez juz ponad miesiac i efekty sa widoczne , a i kosztuje duzo taniej i wiecej tabletek , osobiscie uwazam ze na silice szkoda kasy

Gość golki
nie -silica mi nic nie pomogła ale skrzypovita owszem:)

Osobiście polecam humavit, ja biorę ten ze skrzypem i pokrzywą i nie narzekam:)

Gość nomi omi 26
silice biore ale raczej na paznokcie.owszem sa twardsze choc ostatnio kilka razy pod rza musialam obciac kruciutko bo mi sie zaraz lamaly.. ale wlosy? nie nie polecam silici na wlosy

Gość shimmery
Silicę brałam około 3 miesięcy-nie pomogła mi,teraz biore humavit(skrzyp i pokrzywa)i uważam,ze jest lepszy-chociaz na moje paznokcie i tak zadne witaminy,maście nie pomagaja(ciagle sa slabe i rozdwajaja sie)

Takich paznokci nie powinno się obcinać tylko piłować papierowymi pilniczkami. Od dłuższego czasu tylko takie stosuje i paznokcie są coraz twardsze, coraz zdrowsze :-)

Gość aliseeee
A mi pomogła. Brałam 1 tab dziennie przez 3 miesiace i włosy po 2 mc juz nie wypadały, paznokcie mam bardzo twarde ,mocniejsze ,cera tez ok. Skutki widze. Ciekawe na jak długo..? Ile teraz przerwy sie robi??

Gość silica..............
biore drugi miesiac i efekty juz sa:)ladniejsza cera,twardsze pazurki:)-ale wszystko zalezy od organizmu jak dany lek przyjma...musisz wyprobowac.osobiscie polecam.

Gość Natt
Mam pytanie :) wy stosujecie humavit skrzyp i pokrzywa tak? On jest takze na odchudzanie, co dla mnie nie jest najlepsze bo mam niedowage... A jezeli bym brala tylko 1 tabletke na dzien to przez to bym schudla czy tylko stan skory by mi sie poprawil?? pozdrowionka

Gość Natt
Ja dzisiaj kupilam tabletki z cynkiem "zincas"... mam nadzieje ze one mi pomoga...Kosztuja ok 6,50. Wiecie cos na ich temat?

dwie kuracje Silicą byly dla mnie skuteczne, trzecia juz nie. za trzecim razem pomógł mi Merc Special (ale musialam brac 3 miesiace )

Gość Evvelka
ja brałam tabletki Humavit ze skrzypem i z pokrzywą, zjadłam całe opakowanie 250 tabletek,na cerę niewiele pomogło ale poprawiła się kondycja włosów, prawie nie wypadają. Paznokcie stały się mocniejsze. Opakowanie starczyło na 40 dni i kosztuje ok 9 zł

Gość ewelinay24
silica - mi osobiscie wogole nie pomoglo

Gość ja rowniez
dolaczam sie do tych,ktorym ten srodek wogole nie pomogl:(

Gość jak dla mnie ekstra
paznokcie duzo duzo twardsze

Gość ktośPP
ja humavit dopiero od wczoraj zaczełam brać i jak zauważe jakieś zmiany w moim organizmie lub też ich brak to was poinformuje :P:Ppzr..

Gość marakuja55
moja mama brala humavit i tak po 4 opakowaniu dopiero cos zauwazyla, wiec troche dlugo... ja z kolei biore teraz onozis, bo slyszalam, ze efekty po nim mozna zobaczyc duzo szybciej ale na razie nic nie moge powiedziec, bo jestem w polowie pierwszego opakowania. moja siostra tez go brala, bo chciala miec mocniejsze paznokcie a tipsow nie chciala sobie zrobic i u niej tak pod koniec pierwszego opakowania onozisu paznokcie sie wzmocnily.