Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **wwaaww**

Fryzjer w WAWIE. -help

Polecane posty

Gość **wwaaww**

Poradzcie mi prosze dobrego, ale niezbyt drogiego (na studencka kieszen) fryzjera w Warszawie.. Chcialabym zmienic fryzure, zmienic kolor wlosow, obciac- ale w taki sposob aby kolor i fryzura pasowaly do mnie, do owalu twazy, do typu urody, do charakteru.- Dlatego wlasnie chcialam aby fryzjer mi doradzil i przejął inicjatywę. Znudzil juz mi sie moj kolor- ciemny blond, fryzura-poldlugie wlosy zawsze w kucyku lub warkoczyku wlosy.. potrzebuje zmian, bo moze przez to znowu odzyje. Prosze Was o pomoc. Pozdrawiam 🌼

Gość **wwaaww**
a moze macie jakies sprawdzone fryzurki dla wlosow dlugosci nieco poza ramiona, cienkich bardzo i podniszczonych farbowaniem, falujacych sie w dodatku..? proszę, doradzxie..

Gość slooodka
50-60zł bierze moja fryzjerka, ale to chyba za drogo for you? dac namiary?

Gość **wwaaww**
nie, nie cena moze byc powiedzmy gdzies do 120 -130 z farbowaniem nawet, prosze podaj namiary, i powiedz czy ta pani potrafi naprawde doradzic i dobrac odpowiedni kolor.. bo glownie o to mi chodzi.. bardzo czesto wychodzilam niezadowolona od fryzjera z tego wzgledu ze nie spelniali moich oczekiwan... tak więc proszę o namiary i dwa slowa o tej pani fryzjer.. pozdrawiam

Gość **wwaaww**
up up a najlepiej gdyby to bylo srodmiescie lub ochota... ale jesli fryzjer godny polecenia to pojade i dalej.. 🌼

Gość slooodka
hej, jesteś? p.Ola 8260630ul.Niecała wejście od Canaletta do piwniczki...jestes?pisac dalej?

Gość slooodka
za takie wlosy do ramion ona bierze 60zl za podcięcie, polecila mi ją znajoma. Potrafi ładnie wycieniowac wlosy, ja nie farbowalam, ale widziaalm jak farbowala jednej babce:) i ładnie wyszło. Nie jestem więc p[ewna cen za farbowanie. A kiedy się wybierasz?

Gość **wwaaww**
ta, tak.. napisz proszę.. jestem..

Gość slooodka
a za krótsze 50zł.taka drobna dosyć kobietka, zresztą znajdziesz, ale umów się sprawdz najpierw kiedy jest jak i co.

Gość **wwaaww**
a czy to jest jakis salon fryzjerski..?

Gość slooodka
to jest jej zaklad a nie salon firmowy, ale fajnie umie podciąć wlosy, tak,z e fryzura się "trzyma"

Gość **wwaaww**
dzieki.. moze jutro sie wybiore..

Gość slooodka
ja zanim do niej trafilam mialam ciągle opitalane włosy, strasznie mi fryzjerki niszczyly :( a mam naprawdę ładne w moim przypadku p.Ola okazala się hmm jak chirurg plastyczny:D

Gość **wwaaww**
dzieki sloodka :) myslalam wczesniej zeby isc do salonu Jean Louis David ale tam ceny chyba porazające bylyby.. nie wiecie moze?? pzdr 🌼

Gość slooodka
na Pulawskiej jest ale kosztuje 69 albo 79zl podcięcie z modelowaniem chyba w okolicyRejtanai Rakowicekij (ten odcinek Puławskie) tylko,z e tam siksy tną młode co nie zawsze się starają i mają doświadczenie nie ma za co:)

Gość gosiax
Podobno tam maja dla studentow znizki.

Gość MIStrz nad mistrzami
LESZEK CZAJKA ma studio na Nowogrodzkiej tel 022 621 58 21 strzyzenie 80 zl no farba itd drozej ale to MISTRZ jego fryzjerzy tez sa dobrzy do niego trudno sie zapisac trzeba z duzym wyprzedzeniem ale warto

Gość **wwaaww**
gosiax, tez slyszalam ze są zniżki dla studentów,, ale jeśli miałaby zajmowac się tam przyuczająca się dziewczyna- to chyba lepiej nie ryzykować.. a mistrz leszek czajka.. no nie wiem.. pewnie słono by mnie to kosztowalo...

nie idzcie do J.L.Davida, ja bylam raz i po umyciu wlosy w ogole nie chcialy mi sie ukladac, po tygodniu trzeba bylo znowu je obciac, bo mialam przyklapa. :( moja siostra poszla sie tam uczesac na studniowke - wlosy do ramion, ladne i zdrowe, nie chciala koka ani nic w tym stylu, tylko zeby jakos je podcieli i ulozyli. Efekt byl taki, ze zanim doszla do domu (pol przystanka od zakladu) to bylo po fryzurze -a na innego fryzjera za pozno, taksowka miala byc za pol godz. Jedynym ratunkiem bylam ja.:) poprawilam jej te wlosy. troche polakierowalam i bylo ok. Kiedys byl swietny fryzjer w salonie L\'Oreala w KDT, pan Robert, trzeba bylo sie do niego w kolejke zapisywac - swietnie cial, a jak mi kiedys wlosy na wesele ulozyl to sie dwa dni dobrze trzymaly i wcale nie wygladaly sztucznie ani nie bylo n nich tony lakieru. Tylko ze on juz tam nie pracuje - chyba otworzyl wlasny salon - moze ktos wie gdzie???

Gość **wwaaww**
dzieki malinka za rade :) a czy w kdt jest teraz jakis dobry fryzjer??

Gość **wwaaww**
jednak nie poszlam dzis.. moze macie jeszcze jakies prpozycje godnych polecenia fryzjerów w wawie...?

Gość **wwaaww**
up :)

Gość ja polecam salon
Hest, w Alejach Jerozolimskich. Taki... różowy;) Wygląda nieco tipsiarsko, ale pracuje tam niejaka pani Iza:) Strzygę się u niej jakieś 5 lat i nie zamienię na żadną inna fryzjerkę. Moja mama też tam chodzi i też do niej. To miła osoba, potrafi doradzić i posłuchać, nie zniszczy włosów, dobierze fryzurę. Ja mam akurat kręcone włosy, więc strasznie trudno jest je dobrze obciąć. Ale jej się to udaje świetnie:) Może dlatego, że już tak długo tam chodzę i zna te moje kudły, wie jak się układają i jak je obciąć. Za strzyżenie chyba 60zł, ale w pon., wt., środę są zniżki dla studentów (tylko nie wiem, czy nie trzeba mieć karty stałego klienta...) Farbowanie jest droższe- już około 120zł chyba... Ale sprawdź na ich stronce: www.hest.pl

Gość **wwaaww**
dzięki.. 🌼

Gość **wwaaww**
chciałam jeszcz zapytać- może ktoś wie- na czym polega zabieg regenerujący u fryzjera, jak długo trwa taki zabieg i w jakiej jest cenie..? I czy naprawdę pomaga..? proszę o wskazówki chociażby.. 🌼

Gość sam zabieg okolo
50-70 zlotych + modelowanie to zalezy od fryzjera

A wiecie może na czym polega tonowanie? Podobno świetnie działa na zniszczone, puszące się włosy.

Gość a ja polecam
na ul. zachodzącego Słońca 52 - daleko - na Bemowie tel. 6383228. Podcięcie 25 - 30. Baleyage na średnich około 130. Polecam panią Kasię

Gość **wwaaww**
dzięki.. a o tonowaniu pierwsze słyszę.. ale jeżeli miałoby to pomóc na zniszczone i puszące się włosy- to chętnie się dowiem o co chodzi..