Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaaaasia

Odparzenia w pachwinach - doradźcie?

Polecane posty

Gość joaaaasia

zauwazyłam że zrobiły mi się odparzenia w pachwinach. Po obu stronach symetryczne czerwone "placki", z wysuszoną, pomarszczoną skórą (wiem że to obrzydliwe ). Dodam że ostatnio przytyłam - czy to może być przyczyną? Czy zgubienie kilogramów spowoduje że się tego pozbędę? Jeśli nie, to co powinnam zrobić żeby się tego pozbyć?

Gość inaka
Może Sudocrem na odparzenia,można kupić w aptece, w drogrii Rosmann lub są w hipermarketach.

Gość mk2mk
używaj talku, noś bieliznę z bawełny.

Gość joaaaasia
Tylko że ja mam te "placki" od jakichś 2 miesięcy, ciągle. Jestem prawie pewna że to przez kilogramy, bo własnie 2 miesiące temu przytyłam dość sporo i gwałtownie. Czy skoro odparzenia mam już tak długo, to mogę się jeszcze ich pozbyć? Mam nadzieję że nie zostanie mi to na stałe??? :O (zaznaczam że od 2 tygodni jestem na diecie, na razie zgubiłam 4 kg i mam zamiar cały 'naddatek' zgubić :) ale czy to pomoże?)

kup sudocrem taka maść w aptece bardzo dobra tania i bez recepty

Gość Lumpex11
Mąka ziemniaczana jest dobra ;) Mam to samo i chyba trzeba bedzie isc do lekarzy spytac sie czy da sie jakos temu zaradzic ;)

Gość MadMax84
zgadzam sie z lumpexem , moja mamuska , jak bylem maly , uzywala maki ziemniaczanej na moje odparzenia w pachwinach itp. ale jezeli wystepuja dlugo najlepsza wizyta u lekarza ;]