Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramłoda

jak wyglądać młodziej?

Polecane posty

Gość staramłoda

jak się odnmłodzić choćby o trzy lata. obecnie mam 28 a wyglądam na 32

rozjaśnić włosy, nie malować się zbyt mocno i nie opalać, nosić młodzieżowe ciuchy.

Gość staramłoda
justa - właśnie mylę o zmianie fryzury. mój mąż jeszcze śpi ale chyba wyciągnę go dziś na zakupy. uwielbiam czarny kolor i jakoś nie potrafię dobrać sobie czegoś w innych barwach - chodzi mi o ciuch. jakie kolory polecasz?? a wogóle to wiosna idzie - trzeba się zmienić

Więcej kolorów na peno się przyda...ale jakim typem kolorystycznym jesteś? Bo w modny kolor nie dobrany do karnacji, koloru oczu, może Cie tylko przytłumić, zamiast uwydatniać urodę...

Gość staramłoda
GretaBe - mam bardzo jasną cerę. W sumie blada jestem. troszkę piegów i niebieskie oczy - podpuchnięte :) jak pisałam wcześniej. i w sumie to od zawsze mam kolor włosów blon. sporadycznie robiłąm jeszcze jaśniejsze pasemka. ale znudziły mi się na maxa.

ale jaki naturalny kolor masz? A blada cera ma jakiś odcień? jest żółtawa, biała, zielonkawa, sinawa...ŁAtwo się opalasz? na czerwono? jak msz oprawę oczu? ciemną? Może jest jakaś sławna osoba, która niceco przypomina twój typ urody? Swoją drogą to dobr sposób jesli znajdziesz taką, (mówię o oryginalnym kolorze włosów!!) sprawdź w necie zdjęcia tej osoby i zobacz co nosi, jakie kolory, etc...

Gość staramłoda
Kochana Greta Be - dziękuję za rady. wiesz skłoniłaś mnie do bardziej intensywnego przyjżenia się swojej urodzie. Generalnie mój prawdziwy kolor włosów to złoty blond (od małego), oprawa oczu - bardzo jasna (brwi jaśniutkie, ledwo widoczne, skóra blada z odcieniami zaczerwienienia gdy są mrozy. w lato więcej piegów. Acha na twarzy opalam się na czerwonawo-później zmienia się w złocisty kolorek. a na ciele opalam się tak - tył zawsze chyta super - bo brązowieje po jakimś czasie a przód - to musze uważać bo może być czerwono.

Aby wyglądać młodziej trzeba być szczupłym, nie chudym i zasuszonym albo tłustawym.Bardzo odmładzaja ciuchy- dżinsy o młodzieżowym kroju, małe dopasowane marynarki, topy.Kolorystycznie nie można popaść w przesadę, jeśli ze swojej ulubiomej czerni nagle zmienisz się w rózowo-błękitna panienkę, wzbudzisz zainteresowanie, raczej mało pozytywne.Dobre kolory to radosny zielony, niebieski, granatowo- białe paski.Ważna jest też fryzura- albo zabawna krótka fryzurka albo dłuższe włosy, unikaj koczków, loczków itp.Odradzam malowanie ust na intensywne kolory, lepszy połyskujący błyszczyk o delikatnym odcieniu A w ogóle , skąd ten pomysł, że wygladasz na więcej, pamiętaj ile ludzi tyle opinii, ktoś inny może dałby Ci 25 lat.Więc koniecznie uśmiech , on daje błyskawiczny efekt odmładzajacy.Pozdrawiam.

Gość staramłoda
kapryśna - po prostu dziękuję!!!! ale mnie podbudowałaś! wielka buźka

Staramłoda! Ja Cię po prostu dobrze rozumiem, tez strasznie przejmuję się opiniami ludzi.Sama mam 33 lata i delikatna obsesję na punkcie młodego wyglądu. Stram się pracowac nad tym , aby sie nie postarzyć ale nie popadam tez w przesadę, zwłaszcza jeśli chodzi o dobór ciuchów. Duży wybór fajnych, moim zdanie, ubrań dla kobitek znajdziesz w sklepie orsay. Dużo tam oczywiście małolackich klimatów ale ja z powodzeniem znajduję coś dla siebie.Kolory mają bardzo na czasie, przyjrzyj sie na przykład zieleni czy niebieskiemu w tym sklepie , sa intenywne ale nie tandetne.Nawt szaty jest weselszy, ja ostatnio kupiłam fajne ryaczki w tym kolorze, do długich czarnych kozaków wygladaja naprawde nieźle.Ściskam . pa

http://www.wizaz.pl/?content=category&id=34 tu znajdziesz jakieś podopowiedzi klorystyczne...jesteś wiosną albo latem, n odległość trudno powiedzieć...:) Dobrym trikiem makijażowym jest rozjaśnienie cery na policzkach pod oczami, oraz świeży, rozświetlający róż. Unikałbym bardzo ciemnego makijażu oczu na codzień unikaj też ciemnych pomadek. Bardzo odmładza kolor niebieski w stroju...ale przychylam się do wypowiedzi kapryśnej, bez przesady. Ja też mam manię dot. czerni, ale wiem, że ona podkreśla moją urodę, bo jestem akurat zimą. Co do wiosny i lta, to bym uważała z czenią przy twarzy. Dobrze, zeby wystawał chociaż błękitny, jasno zielony kołnierzyk..który ozywi twarz

no właśnie, prawdopodobnie jesteś latem, lato źle wygląda w czerni ;) a czerń i brązy postarzają. poszukaj jaśniejszych kolorów, błękity, róże, liliowy, zieleń... odcienie ciepłe lub chłodne, zależnie od Twojego typu urody (wiosna czy lato).

Gość staramłoda
dziękuję dziewczyny jeszcze raz!bardzo pomogłyście mi w tym zakłopotaniu z którym się do Was zwróciłam. Dziś jadę na zakupy!!! jesteście kochane!!! jak dobrze że jest kafeteria i można wymienić się opiniamii! bużka, pozdrawiam. ps. życzę Wam udanego weekendu