Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta________27

Hej, która się ciągle kłóci ??

Polecane posty

Gość Edyta________27

Która z Was ma tak że ciągle się kłóci z facetem lub obraża na niego... obiecuje sobie że będzie bardziej panowała nad nerwami, a po 2 dniach znów się o coś obraża, potem płacze w samotności jaki on niedobry, następnego dnia żałuje, godzi się, po 2 dniach znów kłótnia... A facet zaczyna się uodparniać, więc podczas kolejnej kłótni już nie przeprasza, przez co kobieta obraża się jeszcze bardziej... I tak w kółko Macieju. Ma jakaś podobny problem?

Gość Edyta________27
ja tak mam nie tylko z obecnym facetem, z każdym się kłócę tak często :O no nie wierzę że żadna nie ma podobnego problemu!

Gość niah
no nie ma zbyt wiele tak niezrównoważonych osób niestety :O próbowałaś się leczyc ?

jak widac to z Toba jest problem. zastanow sie po co Ci te klotnie, po co Ci te czepianie sie. nie masz nic innego do roboty, zajmnij sie czyms. bo jak tak dalej sie bedziesz niezrownowazenie zachowywac to nikt z Toba nie wytrzyma

Jak miałam podobnie. Ciągłe kłótnie o pierdoły i żadne z nas nie umiało odpuścić :o Przy byle sprzeczce wytaczalismy najcięższy kaliber :o Rozstalismy się w poniedziałek po 4 latach 2 miesiącach i 20 dniach :o