Zero cukru 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: No właśnie, więc jak nie wiesz to siedź cicho i się nie wtrącaj. Jazda z nim! Krótko z takimi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Może pisać i znaleźć kobietę jaką chce, ale dziś czy wczoraj przyznał się do uczuć w kierunku jednej kobiety, więc po co szuka na siłę ? chyba mnie coś ominęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: No właśnie, więc jak nie wiesz to siedź cicho i się nie wtrącaj. Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chyba mnie coś ominęło A co mi napisałeś jak zapytałem o Szyszkę Greku, przeczytaj kilka stron dalej Jeśli żartowałeś, to sam się oszukujesz Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Właśnie się przyczaiłam Przyczajony tygrys uktyty smok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jazda z nim! Krótko z takimi! Zbychu bo z jachtu wypadniesz a tam w regionie sytuacja napięta gotowi cię wziąć za torpedę i cały rozejm w pi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fate napisał: Spoko. Ale mięczak z ciebie 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Może pisać i znaleźć kobietę jaką chce, ale dziś czy wczoraj przyznał się do uczuć w kierunku jednej kobiety, więc po co szuka na siłę ? E tam nie widziałam by się przyznawał do czegokolwiek bo wie że co powie to może być użyte przeciwko niemu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A co mi napisałeś jak zapytałem Greku, przeczytaj kilka stron dalej Jeśli żartowałeś, to sam się oszukujesz jak się z tobą zgadzam to masz rację, a jak się nie zgadzam to ja się oszukuję jednym słowem zawsze jest tak jak ty mówisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przyczajony tygrys uktyty smok Przyczajony Kociak ukryta parabataii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak się z tobą zgadzam to masz rację, a jak się nie zgadzam to ja się oszukuję jednym słowem zawsze jest tak jak ty mówisz Czuć chemię między wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: E tam nie widziałam by się przyznawał do czegokolwiek bo wie że co powie to może być użyte przeciwko niemu Właśnie to jego problem, zamieść pod dywan co mówi i obrócić przeciwko mnie, bo na tym polega jego ''racja'' a fakty są inne do czego sam się porządnie przyznać nie potrafi Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale mięczak z ciebie 🫠 Nie mieszam się. Nie znam tego uniwersum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Czuć chemię między wami. zero zasad i same kwasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fate napisał: Nie mieszam się. Nie znam tego uniwersum. Nie chodzi o mieszanie się, tylko jak ona się do ciebie zwraca, a ty nawet nie reagujesz. Echh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zero zasad i same kwasy A co on tak się uczepił ciebie? Gąski mu podbierasz i stroszy piórka? Edytowano 6 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Właśnie to jego problem, zamieść pod dywan co mówi i obrócić przeciwko mnie, bo na tym polega jego ''racja'' a fakty są inne do czego sam się porządnie przyznać nie potrafi Nie o to mi chodziło w sumie nie zauważyłam by obracał cokolwiek przeciwko tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A co on tak się uczepił ciebie? Gąski mu podbierasz i stroszy piórka? On się uczepił mnie, dawno temu wchodząc na kafe i mając pretensje, że się z jego byłą spotkałem kumasz czy nie ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie chodzi o mieszanie się, tylko jak ona się do ciebie zwraca, a ty nawet nie reagujesz. Echh Lubię ją jeszcze z wcześniejszego forum raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: Czuć chemię między wami. Tutaj MMA byłoby najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 847 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak się z tobą zgadzam to masz rację, a jak się nie zgadzam to ja się oszukuję jednym słowem zawsze jest tak jak ty mówisz Ten kto ma racje stawia kolację, przypominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ten kto ma racje stawia kolację, przypominam. Tutti Santi może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak się z tobą zgadzam to masz rację, a jak się nie zgadzam to ja się oszukuję jednym słowem zawsze jest tak jak ty mówisz Przecież Michał ma zawsze racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ten kto ma racje stawia kolację, przypominam. Seruszko dobrze, że jesteś, zastrzel go i spadamy na romantico Ja nie mam sumienia pociągnąć za spust Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież Michał ma zawsze racje Tobie by się Tutti Santi spodobało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: On się uczepił mnie, dawno temu wchodząc na kafe i mając pretensje, że się z jego byłą spotkałem kumasz czy nie ? Zależy, czy miał jeszcze jakieś plany wobec niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Tobie by się Tutti Santi spodobało Tam jest pizza widzę więc spodobało by się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Fate napisał: Lubię ją jeszcze z wcześniejszego forum raczej. To zdradzisz, kim byłeś na Kowbojkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tam jest pizza widzę więc spodobało by się mhm niom niom niom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Fate napisał: Lubię ją jeszcze z wcześniejszego forum raczej. I już mi podpadłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach