Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieg

piegi też są fajneD

Polecane posty

Gość pieg

jestem jedną z osób które mogą sie pochwalić piegami.. piegi są fajne i słodkie:) ja mam ich dosyc sporo i sie ciesze z tego powodu... nie przeszkadzają mi a jak patrze w lustro to nawet juz ich nie widze:D a jak to jest z wami piegusy??

Gość pieg
nikt tu nie ma piegów??

Gość urocze są pieguski
Bardzo są sexi.

Ja bym chciała piegi mieć... Chciałabym być również ruda, mieć bladą i gładką skórę, mniejszy tyłek, zgrabniejsze uda, większy biust, mniejszy brzuch, bujne włosy i żeby mi zęby nie wystawały. Ale takie rzeczy to tylko w Erze... :-( Pozdrawiam pieguski! :-)

Gość fififi
no ja też mam piegi:) jest ich dosyć sporo na twarzy na ramionach:D ostatnio zauważyłam nawet na kolanie kilka brązowych kropek... tylko skąd sie tam one wzięły??

Gość g.
Ja mam piegi na nosku i nie lubię ich za bardzo, ale cóż muszę z nimi żyć. Choć inni mówią, że są bardzo fajne.Pozdrawiam pieguski.

Gość fififi
=====>

Ja tez jestem pieguskiem! W zimie nie ma ich tak wiele, za to w lato jest ich o wiele wiecej! Mysle, ze to sympatycznie wyglada, choc nigdy sie nad nimi nie zastanawialam. Patrzac w lustro nawet ich nie zauwazam, tak sie do nich przyzwyczailam. Moj chlopak nie ma piegow na twarzy, ale za to ma na ramionach (choc jest brunetem!). Slodko to wyglada :)

Gość pieg
nooo widze że wszyscy są za piegami:D tak 3mać... w koncu nie ma nic w nich złego a wręcz przeciwnie... im więcej brązowych kropeczek tym więcej radości:D

Gość pieg
w ogóle to zauważyłam taką prawidłowość im więcej piegów tym mniej pryszczy:D nie wiem czy to ma coś ze sobą wspólnego ale u mnie się sprawdza... pryszczy u mnie trzeba z lupą szukać;)

mam piegi i pryszcze;) wiec tu analogii nie ma. niestety... a czy one urocze sa? mi sie nie podobają.. choc niktórym pasują.

Gość pieg
no może i było ale mnie przy tym nie było:D

Gość ululaaaaaa
ja je mam i z nimi ciagle walcze bo nie nawidze ich:(:(:(:((:(:

Gość pieg
no jak z piegami mozna walczyc przeciez są najfajnościowe na świecie:D każdy twierdzi z sa urocze i sympatyczne wiec czas chyba je polubić:D

Gość uh
piegi dużo piegów .... wszędzie duzo piegów:D

piegi są bardzo czadreskie!!! moja siostra, ktora jest zarazem autorką tego topiku jest bardzo piegi ma duzo!! mi sie to osobiscie troche udziela i mam równiez ale troche mniej!!! a mojemu chłopakowi sie moje piegi bardzzzzoo podobaja:))) wiec nośmy piegii gdzie popadnie!!!!! blesssssssss:))))

Gość hiczkok
zgadzam sie z hanzmi, piegi są fajne!!!!

Gość pieg
up

Gość dgasjkgha
fajne piegi są:D

Gość la seta
chciałbym powiedzieć ze zgadzam się z hiczkokiem który zgadza sie z hanzmi która jest siostrą piega który stworzył ten temat! piegi są super mega bombastik i moja dziewczyna ma ich kilka a ja uważam że zdecydowanie za mało!!!! nie rozumiem jak komuś mogą się niepodobać piegi!!! pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy i apeluję o zorganizowanie zjazdu piegusów!!!

Gość hiczkok
zgadzam sie z la seta (grzyb po hiszpańsku), zjazd piegowców musi być!!! i nie ma wyjscia, anjlepiej w domu piega, bo ona to wymyśliła!!!

Piegi są spoko ;]]] Najlepsze . ! ^^ a przynajmniej lepsze od pryszczy :P Ja mam piegi na nosie i mi sie bardzo podobaja :] Pozdr :D