Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko

Nie miło tak bez niego

Polecane posty

Gość slodko

Jejku straszne uczucie :( siedze tutaj i mysle co tez moj chlopak porabia , pewnie wybył na jakas imprezke ... ja jakos nie mam ochoty ruszac sie bez niego . Wiem , ze nie powinnam go ograniczac do tego zeby tylko ze mna spedzal czas ale do diaska my prawie wogole sie nie widzimy powinnam cos z tym zrobic ?

Gość hmmmmmmmm
to ty nawet nie wiesz czy Twoj chlopak idzie na impreze czy nie?ile jestescie razem?

Gość slodko
1,5 roku ..nie mam pojecia ..jestesmy z roznych miejsowosci jakos tak wyszlo ze nikt nie zaproponowal zeby sie spotkac

Gość slodko
kto mnie pocieszy? jest mi żle , czuje takie dziwne ukłucie w środku:(

Gość Nie wazne kto
Wlasnie zalozylam topik na podobny temat.Problem w tym ze u mnie zaszlo to troche za daleko...Jestesmy trzy lata(ponad) ze soba...Nie wiem czy cos da moja walka i rozmowy. Czas pokaze Pozdrawiam...pa🌼

Gość slodko
myslicie , ze powinnam go zaskoczyc i napisac z zapytaniem jak spedza koniec karnawalu?

Gość slodko
ooo Booooze wlansie dostalam smsa ze jest w burdelu :( kurcze a jak on ... bedzie pil piwo w tym burdelu :( tak bardzo nie lubie kiedy pije :(

Gość slodko
o przepraszam to chyba nie burdel knajpa w ktorej przebywa z kolegami .to " POD BŁEKITNA OSTRYGA "

Gość slodko
very funny podszywaczu a kysz z takim idiotyzmem

Gość Nie wazne kto
Bedziemy na dwoch topikach nadawac...;) No coz...Jesli mozesz napisz cos wiecej o was...Zawsze mieszkaliscie w dwoch roznych miastach czy ktores z was poszlo na studia do innego?

Gość no ale czemu nie jestescie
teraz razem?

Gość do autorki topiku
skoro Twój facet gdzieś imprezuje bez Ciebie to nie widzę żadnego powodu dla którego Ty mialabyś nie imprezować bez niego:-PJeśli tylko masz ochotę to wyjdź gdzieś!On się bawi bez Ciebie,Ty bez niego też możesz;)

Gość wlasnie slodka
pusc sie w miasto zrob jakas spontaniczna laske facetowi poznanemu w barze po 4 drinkach . baw sie szkoda zycia twoj pewnie tarmosi cycki jakiejs innej na dyskotece a ty sie tutaj zamartwiasz

Gość do autorki topiku
zastanawiam się też dlaczego on nie zaproponował Tobie żadnego spotkania w ostatni weekend karnawału.....czyżby miał inne plany na ten wieczór....Zadzwoń do niego i spokojnie spytaj się co porabia dzisiaj?Jeśli jest na imprezie to nie miej żadnych wyrzutów sumienia i też gdzieś wyjdź w ten wieczór!!!

Gość Nie wazne kto
Nie ma to jak prosci ludzie...Nie kazdy poprzez zabawe rozumie spotkania i zabawe z plcia przeciwna...Moze my nie chcemy same wychodzic...Jak dla mnie to jeszcze jeden problem...W mojej miejscowosci mozna isc tylko na piwo czy drinka...zadnych klubow nie ma a tak lubie sie bawic...

Gość slodko
głupia sprawa ... jakos nie spyknęlismy sie , ze tak to ujme, nie wiem czy imprezuje czy nie ale bardziej prawdopodobne ze tak ... własciwie ma ktos racje piszac jesli on moze dlaczego ja nie - owszem moglabym gdzies wyjsc bez niego , przeciez nikt mnie nie trzyma , przy czym jak pisalam wczesniej.. nie mam ochoty na wyjscie bez niego- czy to jakies chore uzaleznienie? Mam ochote sie bawic wsrod znajmoych ale zeby on tez tam byl.. chlopak teraz pewnie swietnie sie bawi i ani na mysl mu nie przyjdzie , zeby pomyslec co ja robie w tym czasie .. niesprawiedliwe to..

Gość Nie wazne kto
wiem...tez mnie to drazni...

Gość jesteś zbyt
uzależniona od swojego chłopaka:-oNie powinnaś uzależniać dobrej zabawy od jego obecności.Wyjdź czasmi gdzieś bez niego,miej soich znajomych,swoje zainteresowania.On na pewno nie ma takich wyrzutów sumienia będąc na imprezie bez Ciebie jak Ty w tej chwili.On po prostu bawi się dobrze.Ty też powinnaś,nawet nez niego!Wiem,ze imprezowanie z chłopakiem jest fajne ale spróbuj czasami też wyjść gdzieś bez niego;)

Gość slodko
kurcze i wyjsc za specjalnie tez nie mam gdzie , zero klubow itd.pozostaje siedziec mi tutaj ..nie wiem jak dlugo zdołam sie tak meczyc bo to chyba nie pierwszy raz jak tak siedze w sobotni wieczor.. rozumiem - spotykamy sie codziennie to ten weekend moznaby spasowac ale problem w tym , ze nie mammozliwosci by spotykac sie w tygodniu w konsekwencji nie spotykamy sie prawie wcale

Gość slodko
wiem , ze nie powinnam ale my tak malo spedzamy ze soba czasu , tego jest mi najbardziej zal , chcialbym miec jakies wspomnienia z wspolnych imprez a tu nic bo chlopak imprezy woli spedzac beze mnie