Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzykk

Znacie dobrego weterynarza w Krakowie . Moja kotka miala guza macicy .

Polecane posty

Gość bzykk

Teraz ma chyba nastepnego:( Jest chuda , skora i kosci :(:( Poradzcie mi dobrego weterynarza , najlepiej specjaliste onkologii Plisssssssssssssssssssssssss

Gość Ela z Krakowa
Witam! Swego czasu pisałam na innym forum, typowo kociarskim (www.miau.pl) i tam polecano weta z ul. Piłsudskiego- chyba Pan Paweł, jeśli dobrze pamiętam. Adresu dokładnego nie znam, ale jadąc od Błoń w stronę Rynku, po prawej stronie, w tych oddzielonych skwerkiem od ulicy kamienicach jest ten gabinet. Jadąc Piłsudskiego nie można nie zauważyć- mają dużą tablicę reklamową na kamienicy. Podobno gość jest naprawdę dobrym onkologiem. Spróbuj tam! Życzę kiciuni powrotu do zdrowia, a Ty się trzymaj i walczcie. Jeszcze spróbuje znalezc dokładny namiar, jak mi się uda- jeszcze tu wrócę i Ci podam.

Gość bzykk
Dziekuje Ci Elu , wlasnie bylam wlasnie na pilsudskiego , ale u wet. Kujawskiego. Kotka , miala wycinanego guza nie zlosliwego w grudniu 2005 , teraz znowu ma , widac , ze sie bardzo zle czuje , i jest straszliwie chuda , chociaz ma apetyt. Dostawala przez jakis czas zaszczyki , alenic nie pomogly , i myslalam ,ze kiepski ten weterynarz . Juz sama nie wiem , jesli Ty mowisz ,ze jest dobry?

Gość Ela z Krakowa
Cholerka- odwiedziłam tamto forum, ale tym razem natknęłam sie na informacje, że ten cały Paweł to szkodnik :-( Nie byłam tam, więc trudno mi coś powiedzieć. Na pewno mogę Ci polecić swojego weta: lek.wet. J.Klich ul. Orlich Gniazd 22 tel. 635-16-28 pon.-pt. 16-19 Nam wyleczył jednego kota, którgo inni "specjaliści" spisali na straty. Obecnie prowadzi naszą kicię chorą na niewydolność wątroby i nerek. Ja jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak on z tematami onkologicznymi. Wiem, że kiedys był na II miejscu w plebiscycie Dziennika Polskiego na najlepszego weta małopolski. Tego z czystym sumieniem polecam!!!

Gość bzykk
Hmm nie wiem gdzie ta ulica , ktory to rejon mw. ? I czy drogi jest bardzo?? Dziekuje za wszystkie rady :*

Gość Ela z Krakowa
I jeszcze raz ja :-) Proponuję Ci wejść na www.miau.pl i dalej na forum. Zarejestruj się i w dziale koty załóż topik - daj też w tytule, że chodzi o guza macicy. Tam jest mnóstwo doświadczonych "kociarzy", również hodowcy i weterynarze. Może coś Ci podpowiedzą. Trzymam kciuki i jeszcze raz zyczę powodzenia!!!!

Gość bzykk
Elu jeszcze mam jedna prosbe do ciebie , wkleilabys linka z tego forum , gdzie wypowiadaja sie negatywnie o tym wet. pawle?? Z gory dziekuje :)

Gość Ela z Krakowa
Generalnie- północ Krakowa (okolice białego Prądnika) Musisz znaleźć na planie (jeśli nie znasz) ulicę Łokietka i kierować się w stronę Toń, czyli tak jakbyś już wyjeżdżała z Krakowa. Jadąc właśnie od Krakowa jest to przecznica w lewo, około 0,5-1 km za przejazdem kolejowym. Powiem szczerze do najtańszych nie należy, ale też przekonałam się, że nie naciąga na zbędne badania. A kiedyś jak bywałam z kicią przez 3 tygodnie co drugi dzień, to pod koniec już nie brał za wizytę, tylko za sam zastrzyk.

Gość polecam...
ul. Centralna 41, Jerzy Bakowski i Grzegorz Rzucidło - najlepsi weterynarze w Krakowie. Mam spory zwierzyniec i uratowiali mi już nie jedno zwierzątko. Polecam z pełną odpowiedzialnością.

Gość jadwigaaaa
Ostatnio miałam okazję być u weta na Zachodniej. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Babka była na stażu i praktyce w Niemczech, więc to nie jest weterynarz z przypadku. Jeśli ktoś ma problem ze swoim zwierzakiem, to warto iść do niej. Nazywa się Michalina Wąsik.

Gość gość
Michalina, przestań SPAMOWAĆ!!! ludize będą wiedzieli gdzie NIE CHODZIĆ. Ktoś, kto musi się uciekać do tak żałosnej reklamy musi być najgorszym z najgorszych konowałów i pluszaka bym mu do rąk nie dała, o żywym zwierzęciu nie mówiąc! :o :o :o

Gość jadwigaaaa
Ma pani chyba jakieś paranoje. Mam na imię Jadwiga. Po nicku "jadwigaaaa" powinna się Pani zorientować.

Gość gość
Bakowski i ten drugi to rzeźnicy... Nie polecam.

Gość ssdw
W Krakowie mam dobrą weterynarz Patrycję Mroczkowską. Działa w formacie całodobowym na życzenie, co znacznie upraszcza nawiązanie współpracy. Miałam sprawy chirurgiczne do rozwiązania u psa, w tym raz odbiór trudnego porodu. Wszystko się udało.

Gość dariaKrk
Wczoraj byłam z psem w Zdrowiu Pupila na Ruczaju. Przyznam, że kobieta jest bardzo kompetentna.

Gość gość
@dariaKrk a jak cenowo?

Gość gość
Z tego co słyszę, to obecnie wiele ludzi przeniosło się ze swoimi zwierzakami na Zachodnią...

Gość ddaarka
Fakt, bo tam nie robią fuszery. Mówią jak jest i działają. U innych to różnie bywa.

Gość karolina344
Byłam w tym gabinecie 2 razy i na pewno pójdę jeszcze raz. Pani Wąsik wydaje się być bardzo kompetentną osobą. To prawda, że była na praktykach za granicą?

Gość gość
Wąsik jest ok. Innych wetów nie znam.

Gość gość
Ja regulranie chodze do melwet - o melwet.pl/gabinet ul. Zakręt 3/1, 30-245 Kraków – Bielany bardzo jestem zadowolona z tego gabinet moje zwierzątka równiez!

Gość gość
Ja też chodzę do melwet, wspaniali weterynarze tam przyjmują z pasją i zaangażowaniem wykonują swoją pracę. Na prawdę z każdym problemem można przyjść.

Gość gość
Dr Jacek Ficek. Przychodnia AMICUS.

Gość gość
Przy wyborze weterynarza kierowałabym się tym jaką opinią cieszy się w środowisku i jakie ma podejście do zwierząt. Niektórzy weterynarze to ludzie z powołaniem, a inni nie... ! Wybrałam melwet i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Generalnie- póSSłnoc Krakowa (okolice białego Prądnika) Musisz znaleźć na planie (jeśli nie znasz) ulicę Łokietka i kierować się w stronę Toń, czyli tak jakbSSSyś już wyjeżdżała z Krakowa. Jadąc właśnie od Krakowa jest to przecznica w lewo, około 0,5-1 km za przejazdem kolejowym. Powiem szczerze do najtańsSSzych nie należy, ale też przekonałam się, że nie naciąga na zbędne badania. A kiedyś jak bywałam z kicią przez 3 tygodnie co drugi dzień, to pod koniec już nie brał za wizytę, tylko za sam zastrzyk. Generalnie- północ Krakowa (okolice białego Prądnika) Musisz znaleźć na planie (jeśli nie znasz) ulicę Łokietka i kierować się w stronę Toń, czyli tak jakbyś już wyjeżdżała z Krakowa. Jadąc właśnie od Krakowa jeSSst to przecznica w lewo, około 0,5-1 km za przejazdem kolejowym. Powiem szczerze do najtańszych nie należy, ale też przekonałam się, że nie naciąga na zbędne badania. A kiedyś jak bywałam z kicią przez 3 tygodnie co drugi dzień, to pod koniec już nie brał za wizytę, tylko za sam zastrzyk. SSS

Gość gość
Ja chodzę do melwet, wspaniali weterynarze tam przyjmują z pasją i zaangażowaniem wykonują swoją pracę. Na prawdę z każdym problemem można przyjść. Obok gabinetu mają też hotel dla małych zwierząt!

Gość gość
Ela z Krakowa 2006.02.25 Witam! Swego czasu pisałam na innym forum, typowo kociarskim (www.miau.pl) i tam polecano weta z ul. Piłsudskiego- chyba Pan Paweł, jeśli dobrze pamiętam. Adresu dokładnego nie znam, ale jadąc od Błoń w stronę Rynku, po prawej stronie, w tych oddzielonych skwerkiem od ulicy kamienicach jest ten gabinet. Jadąc Piłsudskiego nie można nie zauważyć- mają dużą tablicę reklamową na kamienicy. Podobno gość jest naprawdę dobrym onkologiem. Spróbuj tam! Życzę kiciuni powrotu do zdrowia, a Ty się trzymaj i walczcie. Jeszcze spróbuje znalezc dokładny namiar, jak mi się uda- jeszcze tu wrócę i Ci podam. bzykk 2006.02.25 Dziekuje Ci Elu , wlasnie bylam wlasnie na pilsudskiego , ale u wet. Kujawskiego. Kotka , miala wycinanego guza nie zlosliwego w grudniu 2005 , teraz znowu ma , widac , ze sie bardzo zle czuje , i jest straszliwie chuda , chociaz ma apetyt. Dostawala przez jakis czas zaszczyki , alenic nie pomogly , i myslalam ,ze kiepski ten weterynarz . Juz sama nie wiem , jesli Ty mowisz ,ze jest dobry? Ela z Krakowa 2006.02.25 Cholerka- odwiedziłam tamto forum, ale tym razem natknęłam sie na informacje, że ten cały Paweł to szkodnik smutas.gif Nie byłam tam, więc trudno mi coś powiedzieć. Na pewno mogę Ci polecić swojego weta: lek.wet. J.Klich ul. Orlich Gniazd 22 tel. 635-16-28 pon.-pt. 16-19 Nam wyleczył jednego kota, którgo inni "specjaliści" spisali na straty. Obecnie prowadzi naszą kicię chorą na niewydolność wątroby i nerek. Ja jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak on z tematami onkologicznymi. Wiem, że kiedys był na II miejscu w plebiscycie Dziennika Polskiego na najlepszego weta małopolski. Tego z czystym sumieniem polecam!!!

Gość gość
Elu jeszcze mam jednaryryr prosbe do ciebie , wkleilabys linka z tego forum , gdzie wypowiadaja sie negatywnie o tym wet. pawle?? Z gortyrtry dziekuje usmiech.gif Ela z Kryrtyrakowa 2006.02.25 Generaryrylnie- północ Krakowa (okolicrtyry białego Prądnika) Musisz znaleźć na planie (jeśli nie znasz) ulicę ryyŁokietka i kierować się w stronę Toń, czyli tak jayrytrykbyś już wyjeżdżała z Krakowa. Jadąc właśnie od Krakowa jest to przecznica w lewo, około 0,5-1 km za przejazdem kolejowym. Powiem szczerze do najtańszych nie należy, ale też przekonałam się, że nie naciąga na zbędne badania. A kiedyś jak bywałam z kicią przez 3 tygodnie co drugi dzień, to pod koniec już nie brał za wizytę, tylko za sam zastrzyk. Ela z Krakowa 2006.02.25 tyryrdy Gdzieś w połowie strony mniej więcej, tam jest fragment wypowiedzi: http://forum.miau.pl/viyydrytwtopic.php?t=727&post days=0&postorder=asc&highlight=polecani+weterynarze&start=60

Gość gość
Ciężka sytuacja zwłaszcza jak zwierzę choruj****ardzo nieprzyjemna ja ze swoim chodzę do melwet, wspaniali weterynarze tam przyjmują z pasją i zaangażowaniem wykonują swoją pracę. Gdy jakieś cierpienie starają się ulżyć w nim.