Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekt

Niespotykane, orginalne imiona - jakie wam się podobaja?

Polecane posty

Gość łona
podobaja mi sie imiona- Maja, Pola Maja zrobila sie ostatnio popularnym imieniem ale i tak takie wlasnie imie dostanie moja coreczka:)

Gość oryginalnie ...
Arleta bardzo mi sie podoba;) A jak otoczenie reaguje na to imie?

Gość moja koleżanka ma psa
zapomniałam napisać o Bince. tak, Bianka to śliczne imię.

Gość majolaa
zawsze chciałam być mają ale neistety rodzice wczesniej o tym nie wiedzieli:( maja bedzie mija córą.. wreszcie spełni sie moje marzenie , uwielbiam to imie a w dodatku pscółka na mnie wołaja ;)

Gość sebkooo
jola;)

Gość uczę w gimnazjum
w pierwszych klasach jest wysyp "importowanych" imion: Brajan Alan, Natan, Kasja, Aron, do tego: Aurora, Doris, Rachela, Estera cała grupa Angelik i Żanet

Gość ert
...a co myślicie o imieniu Sonua ???

Gość sorry ale Aleksandra
i Aleksander to nie sa imiona oryginalne. W Polsce podobno jedne z najczesciej nadawanych.

mi sie podoba imie Remigiusz :) a w okolo mnie pelno Kasprow sa tez Kacpry no i podobno (slyszalam w radiu) moda na Benedyktow :) :P hhehe

Gość zosia...antonii...

Gość jak dla mnie
to Tami i Kimi

a ja mojej córeczce dałam na imie Mirelka i tylko dlatego, że nam się bardzo podobało a nie, że jest zagraniczne! a propos: nie jesteśmy rodziną patologiczną....

Gość aaaaaaaaal
amelek jest za duzo:( tez mi sie podoba chcialam nazwac tak corcie..ale dobry znajomy mnie ubiegł i tak niebardzo juz ;o za duzo amelek:(

Amelia, Amalia, Mirella itp mi się podobają, dziwię się istnieniu imienia Jessica oraz Mishel, gdyż nie jest to polska pisownia powinno być Dżesika oraz Miszel. Dla mnie najbardziej patologiczne są \"normalne\" imiona takie jak Stanisław, Jan, Kazimierz, Bronisław, Franciszek, Katarzyna, Anna, Małgorzata, Maria. Zuzanna itp. :p Dziwnie brzmią takie jak Rachela, Rebeka, typowo żydowskie, a przecież Żydów w Polsce już nie ma, wybito ich lub wypędzono po wojnie, więc skąd ta moda? W tej chwili najpopularniejsze to: Natalia, Dominika, Karolina, Wiktoria, Weronika, Amelia, a zresztą warto zajrzeć tu: http://www.skarbczyk.com/ macie imiona i wiele spośród nich jest oryginalnych i ładnych np. Amadea, Alma :)

Gość kamień spadł mi
z serca. mam na imię Tamara ( na cześc takiej pieśniarki rosyjskiej starszego pokolenia Miansarowej) i zawsze uważałam to to imie nieco kłopotliwe. A tu proszę, kilka osób uważa je za ciekawe... Dziękuję, może przewartosćiuję swoja opinię o tym imieniu.

Gość imie.
Ania - piekne i niespotykane

Gość WSCHODNIE imiona
sa najpiekniejsze a zwlaszcza jedno IWO ❤️ ;)

A co myslicie o imionach: Alexander oraz niken? Mi sie bardzo podobaja. Ktos wczesniej pisal Natan i Kasja - super

Gość a ja lubię
imiona IGOR i BORYS

Gość imie.
Nie uważam żeby imię ania było patologiczne jak ktoś tu głupkowato zauwazył.

Gość mmmmmmy
Bonawentura i Eulalia hehe są the best :)

Gość ja ja ja
A ja wczoraj usłyszałam w kościele, ze na chrzcie dali na imię... Jaromit a na drugie Odon

Gość a ja znam patologiczną Anie
:P

Mi się podoba Tamara, Natalia, Ivo itp Aleksander był popularny za cara Aleksandra i prezydenta Aleksandra K. Co do Niken ładne, ale równie ciekawe jest Nikon, mimo że kojarzy się z firmą Nikon. Co do imienia Nokia to jest ładne, ale w Polsce jest to najbardziej popularna komórka 50% rynku, więc nie za bardzo :P a z podobnych to nadawane są Nike i Nikol A tu najbardziej popularne imiona nadane w Warszawie: 1 Jakub 710 8.3% 2 Mateusz 461 5.4% 3 Kacper 425 4.9% 4 Bartek 379 4.4% 5 Jan 369 4.3% 6 Michał 324 3.8% 7 Maciej 304 3.5% 8 Piotr 242 2.8% 9 Szymon 227 2.6% 10 Filip 217 2.5% 11 Mikołaj 202 2.4% 12 Antoni 185 2.2% 13 Aleksander 178 2.1% 14 Igor 159 1.9% 15 Adam 157 1.8% 16 Patryk 157 1.8% 17 Wiktor 153 1.8% 18 Krzysztof 149 1.7% 19 Maksymilian 147 1.7% 20 Dawid 146 1.7% 21 Franciszek 146 1.7% 22 Stanisław 146 1.7% 23 Karol 145 1.7% 24 Kamil 137 1.6% 25 Paweł 128 1.5% 26 Oskar 124 1.4% 27 Tomasz 120 1.4% 28 Dominik 115 1.3% 29 Wojciech 115 1.3% 30 Łukasz a teraz żeńskie 1 Julia 599 7.3% 2 Aleksandra 492 6.0% 3 Wiktoria 444 5.4% 4 Zuzanna 406 4.9% 5 Natalia 404 4.9% 6 Oliwia 365 4.4% 7 Maja 355 4.3% 8 Karolina 253 3.1% 9 Weronika 253 3.1% 10 Zofia 252 3.1% 11 Maria 199 2.4% 12 Anna 187 2.3% 13 Gabriela 180 2.2% 14 Magdalena 167 2.0% 15 Alicja 152 1.8% 16 Amelia 152 1.8% 17 Patrycja 140 1.7% 18 Martyna 133 1.6% 19 Hanna 128 1.5% 20 Marta 124 1.5% 21 Katarzyna 112 1.4% 22 Klaudia 105 1.3% 23 Dominika 102 1.2% 24 Emilia 100 1.2% 25 Paulina 95 1.2% 26 Agata 93 1.1% 27 Małgorzata 91 1.1% 28 Joanna 85 1.0% 29 Kinga 83 1.0% 30 Barbara 71

Gość nie spacc
arleta

Gość Dobre sobie...
Nikt nie trafił na moje imię , a takie podobno oryginalne:) od 24 lat żyje sobie przedstawiając sie Olimpia, to z greckiego i wołali, że jestem żoną zeusa hehehe ale teraz jestem z tego dumna:D

Gość patryja i igor