Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekt

Niespotykane, orginalne imiona - jakie wam się podobaja?

Polecane posty

Gość Candyolcia
A mi podoba się dla dziewczynki: Kinga ( Kiki, Kingusia ), Anna ( Anka, Anusia ), Zuzanna ( Zuzia, Zuzka ), Dominika ( Dosia, Dominika ), Karolina ( Karolinka, Karo ). A dla chłopca: Dominik ( Doniu, Dominiś ), Kacper ( Kecperek ), Kajetan ( Kajtuś, Kajtek ), Kamil ( Kamilek ), Mateusz ( Mati, Meteuszek ) i podaba mi się również imię, które wydaje się zapomniane Stanisław ( Stasiu, Staś ). Pozdro :*

mi sie od zawsze podobala Gabriela, wiec pierwsza corke tak nazwalismy..teraz duzo jest tych Gabrysiątek, ale co tam... Druga core nazwaliśmy Emilia.mam nadzieje ze emilek tyle nie bedzxie:O ale baaaaaaaardzo podoba mi sie imie Debora.bardzo.tylko zostalam przeglosowana :( rowniez super sa dla mnie Pola i Kalina chlopiec bylby pewnie Tymoteuszem

Gość brematyk
A mi się podobają wszystkie rosyjskie imona....Lena......Sonia...itd Sama mam na imie Asia i w moim roczniku jest mało popularne, ale teraz widząc sondaże i różne inne źródła inforamcji, widać,że przybywa Joannie popularność :(:(:(

Gość ten temat sie powtarza
taki temat juz mamy

Gość ochoczo patrz
Marieta, Odeta, Olimpia

Gość ochoczo patrz
Alina, Kalina

Gość
Moja siostra za ok 2 miesiące urodzi córcię.Dl€go zastanawiała się nad wyborem imienia,ale dwa tygodnie temu na rodzinnym spotkaniu ktoś zaczą opowiadać,że poznał dziewczyne,która ma na imię Wilia.To byo to. Wilia.

Gość Adolfina
Michał, Adam, Jacek, Dariusz, January

Gość Ashley-first
Mama mojej koleżanki ma przyjaciółkę, nazywa się NEPOMUCENA:) Mi najbardziej podobają się zagraniczne imiona...Ashley, Kimberly, Jessica, Amber.A z polskich??? Honorata i Julia:) Basima:/

Gość Tissi
A mnie sie podoba Frank.. takie inne i nie widziałam go w waszej liście... to jest oryginalne:P

Gość aniczkaNwP
Ja mam np. na imie ANIKA=D

Gość vir
Ja mam na imie Klementyna :D Podoba mi sie Raisa i Larysa . Moja fretka ma na imie Remigiusz. xD remuś :D

Gość a oto moje typy
dla dziewczynki:Pola,Sara,Blanka,,Bianka,Melania.Dla chłopca:tymon(tymek),Szymon,borys,no i wiekszość imion greckich.Nie moge pominąć również imienia mojej córeczki:Laura która uwielbia jak się woła na nią lala albo laurka

a moje dzieci tak jak w stopce :)) Jan Kazimierz i Lena Antonia. Z Jaśkiem nei ma problemu ale nieraz słyszę jak córcia ma na imię? - Lena, aaaa Lena yhmm a jak to się pisze .... NO JAK?? L E N A!!!

Gość vir
Mam przyjaciółkę o imieniu Laura :P Imie Debora też mi się podoba ;) w sumie Gracja,Aldona... tez sie są takie złe ;)

Gość agata_xD
Moje dzieci (o ile bedę je miała) bedą miały na imię: dziewczynka Famke, a jak trafią sie dwie to jeszcze Jana, a chłopiec Uriel, Nikodem, Antoś, Marcel, Olivier lub Igor.

Gość Colleen
mi sie podobaja niespotykane imiona i bardzo sie z tego ciesze^^ jak ktos sie mnie pyta jak sie nazywam to musze minimum dwa razy powtorzycszybko je zapamietuja bo sie wyroznia ale czasami wrecz na odwrot nie umia sobie go przypomniec to czasami jest na prawde smieszne

Gość Colleen
a wogole to u mnie w rodzince duzo jest zagranicznych i niespotykanych imion a nie pochodze z rodziny patologicznej i strasznie mnie to wkurza jak nie ktorzy sobie ubzduraja ze dziecko o odmiennym imieniu to dziecko jakis ludzi nie teges

Gość a prosze powiedzcie
co myślicie o imieniu Sylwia ?

Gość nikodem17
a ja mam na imię Sabina. i kocham to imię. choc jak bylam mlodsza do moglabym zabic moich rodzicow ze dali ma takie imie...

Gość zygfryd i roksana
a mi sie podoba Zygfryd dla chlopaka :) i Roksana dla dziewczynki

Gość Colleen
mi kiedys podobalo sie dla chlopca imie Iwan teraz juz mi sie nie podoba za to dostalam bzika na punkcie imienia Mercedes dla dziewczynki ^^

Gość Katia12
a mnie sie podoba Fabian-dla niektorych dziwne dla mnie super.Jak tylko znalazlam to imie wiedzialam ze dam je synkowi-i tak tez sie stalo.Fabianek to slodkie mie a dla dziewuszki Nadia lub Vanessa

Gość zupka...
a co myslicie o tym imieniu: Likieria

Gość kabadż
ja mam na imię elwira, jest to niby niespotykane imie, ale duzo osob znam, ktore nosza te imie. A mnie sie podoba bardzo imie Adaś. Niby znane, bo uczymy i uczylismy sie o nim na lekcjach religii czy polskiego, ale malo jest osob, ktore maja te imie. A dla dziewczynki zdecydowanie imie najladniejsze i niespotykane sa typu: Nina Ida Iga Klara Matylda czy Pola. I jeszcze jedna kwestia, dotyczaca imiona patologicznych. mysle ze to jest indywidualne wybory i kazde imie mozna spotkac w takich kregach