Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schne Gesichtzge

Co mam mysleć?

Polecane posty

Wczoraj byłam na imprezie z chłopakiem,z który bawiłam się wcześniej na imprezie(z 3 miesiące temu).Od tamtego czasu nie spotykaliśmy się,tylko on puszczał mi sygnały,czasem był sms...Fakt,że wczoraj balowaliśmy razem był naprawdę przypadkiem,bo w ostatniej chwili zaproponował mi zabawę i zgodziłam się...Było w porządku,poobejmowaliśmy się,poprzytulaliśmy się...Wcześniej już moją glowę zadręczały pytania:dziewczyno,co robisz ?Czy między mną a nim jest więź?Bardzo portrzebuję męskiego ramienia i z tego względu bawię się z nim na tych imprezach(choć było ich zaledwie dwie,ale już są propozycje z jego strony-dyskotekowe...Chcialabym związać się z nim emocjonlane,ale raczej w przeciągu tak niedogodnych warunków dyskotekowej nocy, oprócz przysłowiowej pogody etc,nie ma szans...Inaczej sobie to wyobrażałam..Gdy się żegnalismy pocalował mnie w usta,(chciał z językiem),ale z mojej strony był to pocałunek wymuszony.Na dyskotece naburmuszyłam się,co odczuł na pewno.Wszystkie negatywne myśli skumulowały się.. Wiem,że ten chłopak ma naprawdę bardzo dobra opinię..Tylko kiedy ja go poznam od wewnątrz?Czy ja przesadzam?Nie potrafie wydobyć stęrzonej esencji moich myśli..Proszę o poważne potraktowanie tematu.... 😍

Gość sefsdfsdf
spotkaj sie z nim, ale nie na disco, wtedy go poznasz

Wydawałoby się to banalne-tylko,że wychodzę z założenia,że on powinnien zaproponować mi to spotkanie.Chociaż z drugiej strony wiem,że jest zaabsorbowany szkołą..

Gość ania_blue
On wcale nie musi pierwszy proponowac spotkania teraz...juz sie kilka razy widzieliscie...byliscie na dysckotece...macie swoje numery...mozesz mimo chodem napisac sms'a ze masz ochote wybrac sie np do kina na jakis tam film i czy wybierze sie z Toba, albo ze ta pogoda juz Cie dobija i chetnie bys poszla na kawe do jakiejs milej herbaciarni... w moim rodzinnym miescie jest taka jedna "niebieskie migdaly" gdzie pachnie cynamonem. leci mila muzyka imozna zamawiac kawy i herbaty na miliony sposobow... luzne spotkanie w zimny zimowy wieczor nie musi akurat facet proponowac... i masz racej ze na dyskotece nie bardzo mozna jakim ten facet jest i czy to cos wiecej... wiec smilo zagadaj... jesli tego nie zrobisz do konca zycia bedziesz sie zastanawiac jaki jest napradwe i czy przekonalabys sie o tym gdybys wtedy do niego napsiala zeby poszedl z Toba na kawe...

jeśli Ci przeszkadza, ze to spotkania tylko na disco, to przeciez mozesz mu zawsze jakiegos sms-ka wysłać takiego wiesz...np. co tam u kolegi...bo ja sie dzisiaj nudzię jak fix...niecierpie niedzieli!! jesli napisze jakiegos wykręta, to daj sobie spokój.. nie warto tracić czasu, natomiast jesli myśli o Tobie powaznie to myslę ze napisze coś co sprawie ze sie uśmiechniesz... no! pozdrowionka i pamietaj, babeczki górą :)