Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samamaaaaaaa

Książka Samotnosc w sieci

Polecane posty

Gość samamaaaaaaa

Czytaliscie moze te książkę? Możecie mi ja streścic? Proszę!! :)

nie czytalem..opowiedziala mi o niej przez telefon kobieta i moge z cala odpowiedzialnoscia powiedziec ze warto ja przeczytac..niestety mimo wysilków sam nie moge jej nigdzie zobyc .. :)

Gość cocochanel
"Samotność w sieci" dlatego ma tak wielkie powodzenie wśród czytelniczek, ponieważ każda internautka marzy o poznaniu przez przypadek poprzez Internet miłości swego życia.

Czytalam te ksiazke juz kilka lat temu, od razu po ukazaniu sie jej i nie spodobala mi sie.Rozczarowalam sie, a juz po inne pozycje pana W. nie siegnelam

Gość a jaaaa
juz 2 razy zaczynalam ja czytac i 2 razy tak mnie znudzila ze dokonczyc nie moge

Sopstra ja zdobyla kilka mies. temu...tak sie zamierzalam zeby ja przeczytac jak ona skonczy...lezala ona u niej w pokoju chyba ponad miesiac i widzialam ze jej nie przeczytala:|wiec i sama sie za nia nie wzielam.... A aktualnie Chmielewska czytam (powrot do poczatku) \"Lesia\":) ale wiele nowych jej ksiazek przeczytalam i starszych tez. GORACO POLECAM!! Mimo iz to ksiazki kryminalne, to autorka ma takie poczucie humoru, ze nie pozwala nam sie nudzic:D

ja mam e-booka jesli ktos chce. sama ze 2 lata temu zaczelam te ksiazke i nie moglam sie do niej przekonac. ostatnio przez przypadek wpadla mi ponownie w rece, a w zwiazku z tym, ze do kin ma wejsc film, postanowilam przeczytac i naprawde bylam pod wrazeniem. Bardzo mi sie \"Samotnosc\" podobala (moze dlatego ze ja w Internecie znalazlam milosc swojego zycia?:) ). Streszczenie? Pewnego dnia do mezczyzny- Jakuba bardzo wyksztalconego, a jednoczesnie bardzo samotnego czlowieka -pisze na ICQ kobieta (mezatka). Rozmowa staje sie poczatkiem glebszej znajomosci prowadzonej w mailach i na ICQ, co z kolei przekształca się w mniej lub bardziej subtelny romans. W zwiazku z kolejnymi mailami i rozmowami, ktore czytamy, jakby obok, poznajemy historie jej i jego. Ostatecznie wirtualna znajomosc konczy sie w momencie \"spotkania w realu\"- tzn. po obopolnej fascynacji, seksie itd. To bardzo, bardzo, bardzo skrocone jest i nie oddaje atmosfery ksiazki. Ja polecam.

hej to ja bardzo proszę o eboka\"samotnosć...\" heroinka84@tlen.pl

ooops pochwalilam sie za wczesnie. niestety tydzien temu po przeczytaniu ksiazki usunelam e-booka :/. co do wypowiedzi wyzej - o gustach sie nie dyskutuje :) ja czytam srednio 1,2 ksiazki w tygodniu i oceniam te ksiazke jako jedna z lepszych jakie czytalam w ostatnim czasie (obok Przeminelo z wiatrem i zupelnie fantastycznego Ojca chrzestnego :)