Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny na maxa

Po roku znajomości powiedziała w końcu że mnie nie kocha i co teraz?

Polecane posty

Gość wolny na maxa

Przytulalem ją czule, kiedy wracała zmęczona z pracy wieczorem. Robilem objady i kolacje , ponieważ ona nie lubi gotować. W weekendy jeździliśmy robić wspólnie zakupy do marketów. Tylko szkoda, że mnie dużo wcześniej nie powiedziala, że nic więcej nie będzie i żebym nie liczył na związek , najwyżej może być przyjaźń. I co mnie po takiej przyjaźni? Oboje jesteśmy dorośli i wolni bez zobowiązań. Czy tu są faceci, których kobiety w ten sposób potraktowały?

Gość tak mysle
nie bo to jest babskie forum

Gość Córka TMT
masz facet problema, wlacz se xpiksa to ci ulży

Gość slicznotka
dziwna jest ta Twoja byla

Gość wolny na maxa
wszystko dlatego bo nie miałam ochoty jej tak często bzykać :( mi wystarczyło raz na miesiąc a ona by ciągle....

Gość maczka
takie zycie, ja bylam prawie rok z facetem, ale ten to chociaz byl ze mna szczery, bo nigdy mi nie powiedzial-kocham cie, nie umial kochac (troche to dziwne) ostatni czesto mowil -kocham cie, ale coz z tego gdy w koncu powiedzial- juz cie nie kocha zycie to nie bajka nie wazny czy jestes kobieta czy mezczyzna cierpi sie tak samo

jestem tu pierwszy raz...nie bywam na czatach...Czy to sen czy jawa....seks raz na miesiąć? Czy jesteś po 70 -ątce?

Gość wolny na maxa
Mam nadzieję, że dożyję siedemdziesiątki , podszywacz oczywiście lubi takie tematy i nudzi się przy niedzieli, więc musi coś głupiego napisać , mnie to nie śmieszy....

\"Dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej\" T.Beksiński \"Tylko Rock\" Nr.3/1999

Gość wolny na maxa
Ale żeby robić awantury z powodu nie zakupionych draży w biedronce to lekka przesada nie? :o

Gość stary ale jary 2
------------------> konar Ja to wiedziałem od zawsze, dlatego co drugi dzień moja baba dostaje w morde żeby mnie bardziej szanowala. I wiecie co? Skutkuje.

Gość undern
Cholera jasna, namnozyło się smarkaczy i wypisują bajdy, won do książek