Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaONA

co to może byc???

Polecane posty

Gość zdezorientowanaONA

Mam taki problem.Od jakis 3 miesiecy mam kłopoty z gardłem. Mam je bardzo zaczerwienione. Ale nie boli mnei za bardzo..czasami sie zdarza, że jakoś znacząco boli. byłam juz u lekarza, ale oczywiscie oprocz czerwonego gardla nie bylo nic...wiec przepisala jakies tam tabletki.ktore nie pomogly. Jest jeszcze jeden "objaw'.Cały czas mam wrażenie że czuje rope...Takie nieprzyjemne uczucie,...Ale nigdzie jej nie "widac"golym okiem .Na migdałkach nie ma nic. A od czasu d czasu zdarza mi sie wypluc takie małe, zołte grudki ropy. Przypomina to trochę mały kawałeczek pestki słonecznika. Ma bardzo nieprzyjemny zapach. Zresztą cały czas mam wrazenie że czuję ten smak w ustach. Czy ktoś może miał kiedyś cos podobnego do tego? Nie wiem,czy powinnam sie tym przemowac i wybrac soe do l;aryngolloga, skoro ogolny lekarz niczegonie widzi.

hmmm nie śmiej się z tego co napiszę, ale może powinnaś napluć do jakiegoś słoiczka i pokazać to lekarzowi, co ci się z gardła wydziela. Może wtedy coś poradzi. :) A czy nie możesz po prostu powiedzieć że chcesz skierowanie do specjalisty???? Pozdrawiam

Gość albo ropne
zapalenie migdałków.

Gość zdezorientowanaONA
do:adwokat z urzędu Ostatnio tez mi to ktoś zasugerował...ale mnie nic nie boli, ani głowa w okolicach nosa, a to chyba jest objaw chorych zatok?? Mogłbyś powiedziec mi dlaczego wysnuwasz takie wnioski? Może miałeś/znasz przypadek podobny? Coraz czesciej nosze sie z myslą, zeby jednak sie przesc do laryngologa...Powstrzymuje mnie to,ze moze ja jednak przesadzam i wylobrzymiam wszystko, i nie ma powodu do niepokoju, wiec nie powinnam z takimi smiesznymi sprawami zawracac glowe lekarzowi.

Gość zdezorientowanaONA
:-)nie smieje sie. Dziekuje za opinie... to troche dziwne, bo gardlo mam czerwone juz tak z 3 mce, raczej nie boli, nie widac nic, jak oglądam..wiec gdzie niby ta "ropa" Bez sensu. Chyba jednak bede musiala sie przejsc do lekarza. Ale mam taką dziwną mentalnosc, ze czuje wyrzuty sumienia idac do lekarza, bo ccaly cvzas mam wrazenie,ze moje "objawy" sa smieszne, nie ma zadnej choroby a ja tylko niepotrzebnie zabieram lekarzom czas;)