Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy11

możecie coś poradzić ?? proszę

Polecane posty

Gość nieszczęśliwy11

Miałem przyjaciółke, hmm... kochałem ją, chyba ciągle ją kocham..... Jednak niefortunnie, bo ona ma kogoś. Przez bardzo długi okres czasu ukrywałem swoje uczucie przed nią, przy czym starałem sie byc blisko niej, próbowałem pomagać kiedy tylko tego potrzebowała. z czasem zaczeła sie domyślać co jest grane, pytała nieraz przyjaciółek, czy czasem ja sie w niej nie zakochałem, ale nic sobie z tego nie robiła, widocznie jej było tak wygodnie. Przyszedł moment, kiedy jej powieidzałem że mi zależy na niej, to ona mnie zwyzywała, powiedziała że nie robiła nic żebym ja coś zaczął czuć, zaczeła mnie obwiniać za to! na dodatek twierdziła że nic nie podejrzewała, nie chciała mnie znać, kazała sie od niej odpier****. Po trzech miesiacach wyciągnęła do mnie rękę na zgode, myśląc że ja juz zapomniałem... nie wiem co ja mam zrobić w tej sytuacji....

Gość olej laske
pewnie cos chce od ciebie , a jak jej to dasz to cie zas pusci kantem

Gość jeżeli ją kochasz nadal
to bądź przy niej tak jak kiedyś:)

Gość oooooooooolllo
spoko stary, coco jambo i do przodu !!!!!!!!!!!!!

Gość Po prostu ...
trafiłes na nieodpowiednia dziewczynę, nie mozna zadowalac sie byle kim, kims kto jest akurat pod ręką. To, że ona się podoba tobie to nie jest jeszcze miłość myślę , że na pewno po tym jak postapiła wobec ciebie duzo straciła w twoich oczach ... Chciałoby się powiedziec, nie wszystko złoto co się świecie, pozdrawiam :-D

Gość ..hmmm
Nieładnie się zachowała....co to za pzyjaciółka, która Cię wyzwała??!! bez sensu..a wyciągnęła rękę bedąc z tym facetem nadal? bo jesli tak, to może warto dać jej szanse, ale jeśli zerwała z nim i potrzeba jej "kumpla" od nowa to niech spada na szczaw

Gość marra
oooooooooolllo >> genialny tekst! :D

Gość nieszczęśliwy11
godzić sie chciała będąc z nim... Twierdzi że postąpiła tak dla 'mojego dobra" :/

Ja bym na Twoim miejscu nie chciala jej znac.Ona sie toba bawi , ale jesli ja kochasz to bedzie Ci ciezko.

Gość hmm2342314
nieźle cie zrobiła

Gość O swoje dobro to
ty zadbaj sam, ona nie jest tobie do tego potrzebna. Daj sobie z nia spokój, to na pewno nie jest przyjaciółka ani nawet kolezanka, traktuj ja jak powietrze :-D