Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia 1119

Nienawidzę poniedziałku...

Polecane posty

Gość karolcia 1119

bo.... wpisujcie powody

ty podszywka tekst z biedronka mi się znudził wymyl coś innego

ty podszywka licz się ze słowami i pamietaj ze w necie nikt nie jest anonimowy ja rozumię zabawe ale sa granice których się nie przekracza inaczej mozesz zle skonczyć zniewazenie art. 216 § . Znieważenie jest przestępstwem regulowanym w art. 216 k.k. w §1 i jest to przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego niezależnie od tego na czyja szkodę zostało popełnione i jaki stosunek bliskości łączy osobę znieważaną i znieważającą. Wyczerpanie znamion zniewagi następuje poprzez zachowanie się sprawcy polegające na ubliżaniu słowem, gestem, pismem rysunkiem- symbolem etc. osobie można zatem przypisać dokonanie czynu z art.216 §1k.k.Karalnożś przestępstwa ściganego z oskarżenia prywatnego ustaje z upływem roku od czasu gdy pokrzywdzony dowiedział się o osobie sprawcy nie później jednak niż z upływem 3 lat od czasu popełnienia ( art. 101 §2). Od skazanych w sprawach z oskarżenia prywatnego sąd zasądza na rzecz oskarżyciela prywatnego poniesione przez niego koszty procesu a na rzecz Skarbu Państwa wydatki poniesione przez Skarb Państwa- do których należą koszty doręczenia pism i wezwań, należności świadków i tłumaczy, biegłych, oględzin badań etc. (art. 627

Gość myyysiaaa
ty podszywka z 9:07 paś się kretynie

Gość ja lubie poniedziałek
nie musze nic robić obiadek z niedzieli mam czas dla siebie:classic_cool:

U mnie słonka zero, pada śnieg, zimno, w domu syf-remont, a ja siedzę w pracy i kufa nie mogę się jakoś zabrać do roboty.... a roboty kupa. I najgorsze że nikt tego za mnie nie zrobi. I jak tu cholera lubić poniedziałek :O .