Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelllllll

Perfumy ANGEL Thierry Murger

Polecane posty

Gość angelllllll

Zakochałam się w perfumach ANGEL ,nie wiem czy poprawnie napisałałam calą nazwe, ale kto wie o które mi chodzi na pewno nie bedzie miał problemu:)Są piękne ale bardzo drogie, chciałabym wiedziec jakie perfumy sa zblizone do nich ,albo jakas najlepsza podróbka, bo o oryginale musze narazie pomarzyc...

Gość tak se
słuchaj, kiedyś na stoisku z mydłami na wagę, takimi glicerynowymi, wybrałam sobie cudownie pachnące mydełko (w kolorze brązowo karmelowym, brąz przezroczysty nieco), mały kawałeczek służył mi tydzień i nie zmieniał szlachetnego zapachu, a moja skóra pachniała nim długo, właściwie do następnego mycia spytałam ekspedientkę co to za zapach, powiedziała mi że perfum Angel (Thierrego, ale chyba ciut inaczej pisze się nazwisko projektanta), i gdy sprawdziłam to w perfumerii, potwierdziło się że faktycznie wydaje mi się że te mydło było o wiele lepsze niż jakiekolwiek podróbki

Gość Prinzesin
Poelacem perfumy tej firmy z allegro- dobre podróbki za góra 50zł.Kupiłam ostatnio i nawet długo się zapach utrzymuje

kup sobie u hrabiego odpowiednik, zajrzyj na topik perfumy FM, kosztują 30 zł, a pachna naprawdę długo.