Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juicytubes

Juicy Tubes

Polecane posty

Gość juicytubes

Hej kobitki, chcę sobie kupić któryś z błyszczyków Juicy Tubes Lancoma. Wiele dobrego o nich słyszałam i na zakup jestem już zdecydowana. Problem tylko w tym, że nie wiem na który kolor się zdecydować. Mam pytanie do dziewczyn, które używają lub używały tych błyszczyków, czy te kolory są bardzo widoczne na ustach czy raczej transparentne ? Jak ze smakiem i zapachem, są wyczuwalne? Ja osobiście chciałabym odcień, który byłby w zasadzie przezroczysty. Jaka wersja kolorystyczna byłaby zatem odpowiednia (przezroczystego chyba nie ma w ofercie, wszystkie mają kolory). Będę wdzięczna za rady :)

Gość juicytubes
no i co tam ? Są tu "używaczki" Juicy Tubes ? ;)

Gość Jimma
Ja nie miałam tego błyszczyku, ale myslę, że taka firma jak Lancome ma testery w sklepie. :)

Gość juicytubes
hhmm....no niby tak ale lepiej wcześniej mieć jakieś typy i najpierw je wypróbować, co nie ? Trudno mazać się kilkudziesięcioma odcieniami...Jak chciałaś być ironiczna to się nie udło hehehe

Gość kasiurra
polecam nr 14 melon

Gość juicytubes
do spier....>>>> uch, ale mi dałaś dżezu, jestem zdruzgotana..siedzę i patrzę jak w moich łzach tonie klawiatura :) :) Biedna istoto. Dzięki kasiurra :) Czy jeszcze ktoś używał tych błyszczyków ?

Gość do juicytubes
nie przejmuj się takimi debilnymi komentarzami,chamstwo i głupota na Kafeterii sieęrozprzestrzenia w przerażającym tempie:-o

Gość jak nie jesteś
ja lubie ale koleżanka powiedział że nie - bo się lepi

Gość juicytubes
Hej, no to jak z tymi błyszczykami ? Które polecacie jako prawie przejrzyste ? Jak z zapachem i smakiem ?

Gość lilian gish
one sa raczej transparentne, polecam arbuzowy, nie pamietam nru, jest delikatny, lekko czerwony. Juicy sa bardzo dobre, dlugo szie trzymaja, gęste i trwale. ale ja szczerze mowiac wole estee lauder, szczegolnie mietowy. jest boski a jak powiedziala pani w sklepie, przez to ze jest niebieski lekko, optycznie rozjasnia zeby!

ja mam dwa.. numer 15 Cerise.. jest też taki melonowy.. bardzo go lubie.. jesli masz ciemne usta, to będzie na ustach przezroczysty.. u mnie jest.. drugiego nie pamiętam numeru a nie mam akurat przy sobie.. w opakowaniu jest mocno rozowy i na ustach też daje kolorek.. zapach gumy do zucia

aha.. i są kolorki przezroczyste.. z serii z kwiatkami widzialam same jakies przezroczyste i białe, które też będą napewno przezroczyste..

Gość juicytubes
dzięki dziewczyny za info 🌻 Może jeszcze ktoś się wypowie i mi coś poleci ? :)

ja bym Ci radziła isc do sklepu.. najlepiej kilku, bo mogą mieć różny asortyment i wybrać sobie.. testując właśnie testerami, bo przeciez błyszczyka za 80 ponad zł. chyba nie chcesz wybrać, bo jedna osoba na niewiadomo ile taki ma.. każdemu pasuje co innego i najlepiej ruszyć tyłek i sobie dobrać odpowiedni

Gość juicytubes
no to też zamierzam ruszyć tyłek ;) po pracy dziś i "sobie coś wybrać" wcześniej jednak chciałam zasięgnąć opinii innych, czy to coś złego ? Nie chce iść zupełnie zielona nie wiedząc nawet czego chcę. Wiem, że ekspedientka mi pewnie coś doradzi ale równie dobrze mogę poczytać tez wasze opinie, no nie ? Wiadomo, że nie będę szła na zakupy z przekonaniem, że muszę koniecznie wybrać taki i taki rodzaj...będę jednak na pewno bardziej na jakiś "wyczulona". Dziwne, że trzeba tłumaczyć takie rzeczy... Powstają setki topików z prośbą o opinie na temat jakiegoś konkretnego kosmetyku przecież... Na pewno obejrzę ten melonowy, czy tam arbuzowy i zapytam o wersję "clear' :)

Gość juicytubes
podnosze

ja mam dwa z nich kolor jasny brąz - Bronzer Glossy Lip Nectar nie pamiętam numeru -wygląda bardzo naturalnie z taką poświatą brązową. Drugi to chyba Daiquiri-piekny kolor, bardzo ladnie wyglada na ustach.

Gość juicytubes
hej LadyDi, fajnie, że się odezwałaś :) Szkoda, że nie pamiętasz numeru tego błyszczyka. Wczoraj w wyniku nawału roboty nie wybralam się na planowane błyszczykowe zakupy. Więc z niecierpliwością oczekuję kolejnych rad :)

więc tak...nie wiem jakie są w sklepach w Polsce kolory ale od razu mówię ze POP-y nie są transparentne- kazdy z nich daje kolor ( mam fruity pop, frozen pop, toffie pop, lollipop, mają za zadanie chłodzic usta- w tej serii nie znajdziesz nic transparentnego ) Najmocniej lśnia na ustach Cherie- maja wiecej drobinek, ale tez są najbardziej transparetne- moim zdaniem sa najlepsze....ja mam kolor chyba princess.... no i seria standardowa= JUICY TUBES- transparetne sa kolorki- framboise ( nr 14), cerise, fraise, do transparentnych ( na ciemnych ustach ) mozna zaliczyć równiez marshmallow...procz tego mam jeszcze kiwi silce, touch of light ( przepiękny kolorek )tickled pink ( zgaszony róz ), mam zestaw merry juicy bar ( 4 transparentne blyszczyki ze zlotymi drobinkami )...ale uwielbiam framboise- jest na ustach calkowicie bezbarwny, super połysk i pachnie malinkami.... posiadam jeszcze shimmer- tez przepieknie wyglada na ustach- ma taki mleczno-bezowy kolor...chcę sobie kupić zestaw MOOD- tam sa odjazdowe kolorki tonic, euphoric i sexy...ale znając zycie na ustach będą bezbarwne... Nie pamietam wszystkich nazw JT które mialam, bo wyrzuciłam juz opakowania....ale kolorów mialam na pewno ponad 30 i w wiekszosci są one transparentne....szczególnie wersja \"zwykła\" JUICY TUBES

już wiem ten mój brąz to właściwie pod złoty troszeczkę podchodzi Kolor: TOFFEE POP - zlocisty z dyskretnym dodatkiem brokatu (na ustach wychodzi prawie transparentnie ale ze zlocistym cudownym blaskiem niezliczonych mieniacych sie super delikatnych drobinek - cudo). Namierzyłam taką próbkę na allegro, podsyłam Ci link, żebyś mogła zobaczyć kolor i ocenić. Na ustach jest jaśniejszy. http://www.allegro.pl/item88730432_lancome_juicy_tubes_blyszczyk_toffee_pop.html Ten drugi, który posiadam to chyba kolor Beach Plum, nigdzie na opakowaniu nie jest napisane. Możesz go również obejrzeć na allegro http://www.allegro.pl/item88373666_estee_lauder_pure_color_lancome_juicy_tubes.html na ustach jest jaśniejszy, pięknie wygląda, usta sprawiają wrażenie takich soczystych i seksownych.

Gość juicytubes
dzięki dziewczyny, nareszcie duuuuużo informacji o jakie mi chodziło :)

Gość juicytubes
blond wamp >>>>> no Ty to prawdziwa koneserka dżusifrutów jesteś :)

Gość frantic
podnoszę

bo sa naprawdę dobre....chociaz ostatno uzywam Clinique- colour surge impossibly glossy- jak bedziesz w Sephorze zobacz go równiez...jest rewelacyjny... Lubie jeszcze Diorkiss Lychee Rose- tez jest super....

Gość frantic
hej dziewuszki, piszcie jeszcze. Też jestem zainteresowana tymi błyszczykami (też wolałabym transparentne ew. lekko koloryzujące ale naprawde leciutko). Mają one jakiś smak czy tylko zapach ?Piszcie !!! Autorka topiku pewnie już dowiedziała się tego co chciała ale ja chcę jeszcze ;)

marshmallow daje kolorek na ustach.. no chyba, ze prawie wcale się go nie nałoży.. Wy zamierzacie jeść te błyszczyki, ze tak o smaki pytacie?:|

Gość frantic
no poniekąd. W końcu na usta się to nakłada...

Gość frantic
odświeżam