Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespelniona amatorka

NIESPEŁNIONA PASJA

Polecane posty

Gość niespelniona amatorka

zawsze miałam zdolności manualne potrzebę tworzenia czegoś jednak jakoś nigdy nie starczyło mi na to czasu i brakowało odwagi teraz mam wiecej wolnego czasu i chcialabym zacząć malować czy mozecie mi doradzić jakie firmy pędzli farb są najlepsze gdzie moge kupić płótno sztalugę itd z góry dziekuje

Gość wybiesz się do sklepu dla
plastyków, jest kilka dobrych firm, których produkty różnią się cenami (wysokimi). Na początek ja kupiłabym, tańsze nie markowe pędzle i farby.

Gość flanila
Mam pytanie. czy jest w necie jakaś strona ze wskazówkami dla początkujących, jak malować?Dziękuję z góry:)

Gość flanila
Dziękuję Ci serdecznie:) Właściwie to nie mam konkretnych pytań. Myślałam, że jest jakaś strona na temat podstawowych porad, sztuczek itp.W tv3 regionalnej jest taki program, gdzie pewien malarz pokazuje nam od podstaw, jak namalować obraz. Bardzo lubię ten program. Chciałam spróbować własnych sił.

Gość podziwiam i zazdroszcze
ja nawet kota siostrzencowi nie umialam narysowac :( Musiałam skopiowac z jakiejs ksiazeczki dla dzieci, ale teraz już umiem hehe :D

To niezły pomysł.Nie wpadłam na to.Chce-bede aniołem:D:D Tylko ze nikt chyba w to nie uwierzy:O:P

Gość czy ja tez cyberbukiet
moge cos zamowic?:P

Gość dopiero sie ucze wiec moze
zaproponuj cos kup mi co chcesz:D czekam :D

Gość podziwiam i zazdroszcze
Pomysl z kotem świetny. Jestem zapaloną kociarą i też duszę artystyczną mam, troche ;) Pomysle nad tym :)