Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznająca tematu

sex analny a ciaza

Polecane posty

Gość nieznająca tematu

dziewczyny jakie jest prawdopodobienstwo zajcia w ciaze,w trakcie sexu analnego. gdy wyciekajaca sperma moze dostac sie do cipki, czy jest mozliwe. w normalne dni i w dni płodne?

Gość um
:-0

Gość nieznająca tematu
??

Gość zwieracz odbytu
twoja edukacja seksualna następowała w złej kolejności: najpierw naucz się skąd się biorą dzieci a dopiero potem daj się walić w dupsko

Gość nieznająca tematu
wiem skad ale chyba pod koniec sexu analnego wycieka sperma. i przeciez moze sie dostac, przeciez nie pisałam ze z dupy do cipki sama przechodzi.tylko jak wypływa czy wtedy moze np.pomieszac sie ze sluzem i zajsc w ciaze

Gość rebeka
ja osobiscie sie depiluje bo tak mi jest wygodniej i tak mojemu mezczyznie tez robi mi sie wygodniej minetke.Apoza tym ginekolog nie ma prawa ci nic takiego powiedziec.A jak ma ochote to moze cie przeciez zerznac w gabinecie bys miala bardzo extreme.Ja takze bardzo lubie jak moj chlopak ostro mnie pieprzy od tylu,,,moze cie to nie interesuje ale ja tak lubiemalo ze jedzie ze mna ostro fiutkiem to jeszcze wsadza mi paluszek do dupci trzyma mnie mocno za cycuszki i jedziemy occcchhh jaka przyjemnosc wlasnie sie mastrubuje.....masje sobie raczka moja muszelke..czasem wkladam paluszek wkladam sobie 2 paluszki....a teraz cala raczke JJJJEJEEEEEEJJEJJEJ ale jazda....pierdole moja rozjebana pizde cala reka a do dupci wlozylam sobie dezodorant ...ochhh ale jazda.Wacham paluszki troszke smierdza ale to nic....Spróbujcie tez pieprzyc sie z tata wiecie ale to dopiero jest jazda np.moja mama bardzo lubi mastrubowac sie jak ja z moim chlopakiem sie kochamy patrzy na nas dotyka nas raz nawet zrobila loda mojemu facetowi...dalej rozjebuje sobie mja pizde...ale tym razem dezodorantem.Wiesz co kiedys zrobilismy pojechalismy na wczasy z synkiem i tam na plazzy ja sie pieprzylam z ratownikiem a on z ratowniczka to byla jazda dobra jutro jeszcze cos napisze pozdrawiam papa

Gość rebeka
skad ty sie lala urwalas ile ty masz lat.Potwierdzam wypowiedz najpierw dowiedz sie co to jest sex a potem dawaj sie w dupsko pchac w cipke czy do buzi

Gość dr.guma
polecał bym petting,kapkę bezpieczniejszy,bo jeszcze troche i zajdziesz w ciąże z wibratorem lub z bananem.

Gość spell
No cóż ograniczonych ludzi jest pełno Możesz zajść w ciążę, jeśli nie będziecie uważać- nie rozumiem wzburzenia towarzystwa na forum, chyba temat sexu tak im uderza do głowy że nie myślą logicznie- zadarza się Przeraża mnie jednak że o to pytasz, bo dla zachowania higieny i zdrowia was obojga do sexu analnego używa sie prezerwatyw i lubrykatów. Pozdrawiam