Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlo_dziutki

cos sie wypalilo???

Polecane posty

Gość mlo_dziutki

Witam wszystkich Ostatnio coraz czaesciej nie moge sie dogadac z dziewczyna, juz nie dzwoni tyle co kiedys do mnie, stala sie jakas tajemnicza i mniej otwarta i mam wrazenie ze juz tak bardzo na mnie jej nie zalezy co mam zrobic czy ktos juz tak mial???

Gość Moj chlopak ukrywa to
powiedz...czy ty sie tez onanizujesz jak inni chlopcy jesli masz regularny sex ???

Gość facet1111
wiesz ciesz się tym co było, bo wiedziałeś że Cię ona kocha i być może nadal jesteś w jej sercu. Czasem dziewczyna może mnieć gorszy dzień, albo Tobie się to tylko wydaje. Ja nie mogę powiedzieć że kiedykolwiek czułem się kochany - mimo że teraz mam dziewczynę (jesteśmy w krótkim związku - ale wiem/czuję że ona mnie nie kocha - nigdy nie kochała. Nie powiedziała przez ten okres że zależy jej na mnie, jak rozmawiamy to mówi że nie liczyła że tak "długo" jesteśmy razem i nie liczy ile jeszcze ze sobą będziemy (uczciwie :( - przynajmniej to.) Nie przejmuj się napewno CI się wszystko wyjaśni i ułoży :)

Gość Anulkkaaa
wiesz u mnie też tak było, nasze spotkania opierały sie na milczeniu, obojętności, bardzo mnie to zranił. Przez ten czas on poprostu myślał nad rozzstaniem...i tak sie stało. zyje sie dalej:)nie ma co plakać, nie pierwsza i nie ostatnia. Nie pisze tak, bo mi łatwo, poprstu pocieszam sama siebie:( powoli sie wszystko ułozy,lepiej teraz sie rozzstać, smutno troche

Gość tamarra
tez tak mialam,tyle ze to moj chlopak przestal sie odzywac.myslam nad rozstaniem.takie oslabienie zainteresowania czesto nie wrozy nic dobrego,niestety.oby w twoim przypadku bylo inaczej

Gość mlo_dziutki
ja nadal ja kocham tylko nie moge zniesc jej obojetnosci do mnie (_przynajmniej takie mam odczucie_) szczerze powiem ze pare razy mysl rozstanie przeszla mi przez głowke ale zawsze wierze ze bedzie lepiej mam nadziej chociaz musz porozmawiac szczeze