Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencinka mala

DO STUDENTOW- przepisywanie ocen

Polecane posty

Gość studencinka mala

czy Wasi wykladowcy chetnie przepisuja oceny? jak ich bajerujecie zeby przepisali? ja studiuje 2 kierunki i z tego pierwszego prawie wszystkie oceny przepisuje na drugi;)

normalnie, jak masz dobre oceny, to kazdy przepisze, ma o jedna osobe mniej do oceniania, nie wiem, po co tu kogo bajerowac, jakby przepisywanie ocen bylo czyms dziwnym?

Gość studencinka mala
ale przedmiot musi sie dokladnie tak samo nazwyac? bo ja mam teraz taki problem.. mialam zarzadzanie i komunikowanie spoleczne a teraz mam zarzadzanie i organizacje.. w zasadzie bralismy to samo.. ale inaczej sie nazywa i nie wiem czy facet mi to przepisze;/ a kiedy najpozniej isc do niego zeby zrobil wpis?

Gość u nas
nigdy by Ci nie przepisał przy innej nazwie to raz. Dwa, wiele zależy od tego czy oba kierunki studiujesz na jednej uczelni. Wtedy sprawdzają zakres materiału i liczbę godzin i dopiero przepisują.

Gość studencinka mala
w ogole to mam strasznego dola bo mialam juz ten przemiot i nie zauwazylam go w indeksie starym poprostu o nim zapomnialam.. teraz na tym kierunku mialam egzamin.. poszlam i nie zdalam:(.. nawet nie mam czasu sie na to nauczyc:( jutro mam poprawke.. i zastanawiam sie czy moge isc w takiej sytuacji do faceta i poproscic o przepisanie oceny.. nie wiem czy nie jest za pozno i czy mnie nie wykopie.. z tamtego mialam 5.. moze warto sprobowac?

Gość studencinka mala
teraz studiuje prywatnie.. a tamten przedmiot mialam na dziennych panstwowych

Gość u nas
daj spokój, w tej sytuacji sama nałożyłabyś sobie czapę. Za późno. Podejdź jutro do poprawki i nie trać czasu na pieprzoty kefeteryjne tylko do nauki :-) 🌼

Gość studencinka mala
ok dzieki za odpowiedzi;) pozdrawiam jutro pewnie nie zdam:P:P