Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetttkaaa

Przymusowe korepetycje

Polecane posty

Gość bernadetttkaaa

Na pewno kiedys już spotkaliście się z takim problemem jak mój. Otóż zostałam postawiona przez wykładowcę przed ultimatum - pozytywna ocena za egzamin, co się równa z pojściem z nim do łóżka, albo problemy i gała w indeksie. Nie wiem, co mam zrobić. Podobno w każdym roku wyszukuje sobie jakąś ofiarę i chce z nią sobie poczynać. Na dodatek jest żonaty. Kurde, co robić?:( Nie chce problemów na studiach:O

To proste, zaaranżuj spotkanie jeszcze raz (możesz nawet poprosić media), nagraj i albo normalny egzamin albo jego żona dowie się o jego wyczynach (ewentualnie przełożony). Drugie wyjście - nie daj się zeszmacić weź 2 do indeksu i zmywaj się od niego.

Gość yyyyyyy22
a jak wyglądała ta propozycja nie do odrzucenia?? co dokładnie ci powiedział??

Gość wez dyktafon
a jesli ci sie nawet nie nagra, to mu powiedz,ze nagralas. Absolutnie sie nmie szmac Rozrob to - wyleci z hukiem

Gość bernadetttkaaa
ale ja nie chce urządzać żadnych rozrób, nie chcę obciachu, rozumiecie?? zaprosił mnie na rzekome korepetycje do swojego hotelu. Wiadomo, jak one wyglądają:O

ja tam robię tak jak chce wykładowca, i dzięki temu jakoś sie na tych studiach utrzymuję.Co tam, ubędzie ci coś?

Gość Zofijka
Ten pomysl z dyktafonem nie jest zly umow sie z nim ze jeszcze chcesz pogadac na uczelni. Jak on powie to co ma powiedziec to mu pokazesz dyktafon i powiesz ze nagralas wszystko. On pewnie sie wystraszy da Ci spokoj a sprawa zostanie miedzy wami.

E tam mój sposób jest lepszy, nie trzeba sie przemęczać nauką, i ma sie spokoj.Po co sie męczyć, kiedy dupcia możesz sie wyręczyć.

Gość jak to nie chcesz rozrob
przeciez to kryminal! Chyba nie masz zamiaru skorzystac z tej propozycji!!!! A co to w ogole za uczelnia,ze sie boisz! Na swiecie w porzadnych uniwersytetach wykladowcy nawet sie ani na chwile nie zamkna w gabinecie ze studentka, bo a nuz zarzuci molestowanie. Drzwi otwarte albo ktos trzeci! Absolutnie wez dyktafon. Facet powinien wyleciec!

Gość bernadetttkaaa
Właśnie się dowiedziałam, ze gość kręci z jedną dziewczyną z mojego roku. Byli nawet widywani razem na mieście:O Facet mógłby być jej ojcem, a o jego wyglądzie nawet wolę nie wspomniać - normalnie chłop oderwany żywcem od pługa!!

Gość powiedz że masz
opryszczkę narządów rodnych

Gość keoaoa
Wolalabym wyleciec....:O

Gość łehehehehehe

Gość moim zdaniem..
prowokacja... nie nagra rozmowy bo nie chce rozroby??? nastepnym razem wymysl lepsza historyjka :)

Gość jolllllllllaaaaaaaa
Ja bym zrobiła czego chce. Naprawdę możesz mieć problemy jeśli odmówisz, wiem co mówię. A jeśli do tego jest całkiem przystojny to bym się nie wahała.