eskalacja 9 Napisano 1 godzinę temu wszyscy na orgii o Iskry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 1 godzinę temu Odpoczywają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu Czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 1 godzinę temu Pokaz cyce. Zawsze działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Pokaz cyce. Zawsze działało Mniej więcej to pomyślałam wciskając enter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Mniej więcej to pomyślałam wciskając enter. Dla mnie sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WywaloneJajca napisał: Dla mnie sie nie podoba Ale cyce Elżbiety podziwiałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Ale cyce Elżbiety podziwiałaś. Rzuciłam okiem i zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, eskalacja napisał: wszyscy na orgii o Iskry? Tylko przyjaciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 1 godzinę temu Bo yebne zaraz na cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Rzuciłam okiem i zapomniałam. Zapomniałam twoje oczy, Zapomniałam twoje usta, Nasza ścieżka pod sosnami stoi pusta. Taka byłam diamentowa, taka byłam bursztynowa, dziś już nie wiem, żebyś kiedyś mnie całował. Zapomniałam twoje cycki Zapomniałam twoje privki Nasz dział uczuciowy opanowały divki Miałam jaja wywalone Na 0dbyty okopcone Dziś nie piszą Zniknęli by aplikować używki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WywaloneJajca napisał: Rzuciłam okiem i zapomniałam. Nie wierzę, mnie się nie da zapomnieć. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wierzę, mnie się nie da zapomnieć. ^^ Nocami w gwiazdy spoglądam I myślę z lękiem Że jutro może odejdziesz Zapomnisz mnie Lecz wiem co zrobię Zaśpiewam tobie piosenkę I już mam spokój I już nie lękam się Bo nie zapomnisz mnie Gdy moją piosenkę spamiętasz W melodii jest siła zaklęta I czar i moc A choć zapomnisz mnie Piosenkę usłyszysz tę rzewną I tęsknić już będziesz na pewno Co dzień co noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wierzę, mnie się nie da zapomnieć. ^^ Aż mi się piosenka 18 L przypomniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Aż mi się piosenka 18 L przypomniała Ile dałbym by zapomnieć Cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 55 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ile dałbym by zapomnieć Cię? Dokładnie Ale kiedyś to był hit Edytowano 54 minuty temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 49 minut temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dokładnie Ale kiedyś to był hit To wyszło jak byłam w 1 gim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 47 minut temu Nie wiem niby dlaczego miałyby być podwójne standardy. Co wolno facetowi to kobiecie nie? Waliłeś pod tzipe Eli, ale Ty masz tylko prawo mieć pretensje o to samo do mnie. Gdy ja się o tym dowiedziałam to miałam przyjąć to na spokojnie i trwać dalej w tym kontakcie. Uznałeś że wszystko jest na swoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 45 minut temu U Ciebie jest taka hierarchia: własna doopa, dalej Eli a potem długo nic. Widać to po tym jak bronisz ją przed userami, ale gdy do mnie doczepiały się siury, babki i inne rude, to siedziałeś jak mysz pod miotłą, bo wiedziałeś że to są persony wyższego kalibru i lepiej mieć z nimi dobre układy. Reagowałeś tylko wtedy gdy czepiała się Gina albo Salowa dlatego że tym samym mogłeś poprawić sobie humor bo masz z nimi kosę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 44 minuty temu Krótko i na temat Egocentryk i hipokryta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 40 minut temu Źle zrobiłem i żałowałem, ale jakoś mi wbaczyłaś. Ja jestem inny i takie rzeczy u mnie nie przejdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 40 minut temu Nie przejdą bo jesteś dokładnie tym co powiedziałam egocentrykiem i hipokrytą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 38 minut temu Do tego stopnia że nie miałeś nawet oporów powiedzieć mi wprost że mieliście ten sexting i skomentować że ona tak nie potrafi jak ja. Żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Do tego stopnia że nie miałeś nawet oporów powiedzieć mi wprost że mieliście ten sexting i skomentować że ona tak nie potrafi jak ja. Żenada Jak nie potrafię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak nie potrafię? Srak XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 33 minuty temu Żeby tego było mało opowiadałeś jeszcze jak zabawiałeś się z laską w realu w czasie gdy my ponoć mieliśmy cyt Ciebie:"głęboką relację" za którą ja muszę być Tobie wierna i lojalna, ale Ty sobie możesz walić do woli w necie i realu i jeszcze o tym opowiadać mi bez skrępowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 32 minuty temu Pisałaś typowi (LEX), że ja jestem ważniejszy i jesteś ze mną związana emocjonalne, gdy cię długo prosił o sex telefon i odmawialaś ( tylko wiadomości, bo nr nie poda, bo Grażyna ), później walisz mu konia przez telefon, "bo ja niby nie chciałem, tobie się bardzo chciało, ale nie chciałaś z nim, ale długo prosił i musiałaś, bo czułaś presję" czy coś pominąłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Srak XD Zaczełaś to dokończ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 30 minut temu Jesteś skończona w moich oczach i pogódź się z tym. Przestań się mazać. Trzeba było myśleć wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach