Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka177777

czy da się coś zrobić z kztałtem głowy?

Polecane posty

Gość majka177777

mam brydki ksztalt głowy, a co dziwne wydaje mi sie ze zmienil sie on na gorszy co moge z tym zrobic, czy kształt czaszki da sie zmienic?

Gość oczywiście że tak
Możesz wpłynąć na kształt swojej czaszki poprzez zakładanie na głowę do spania specjalnie wyprofilowanego kasku z masy solnej. Niestety, nie jest to refundowane przez NFZ :O

Gość sratatata
Jaaasne!! Można przyswoić trochę wiedzy,wtedy czacha się zapełni i może zmieni się jej kształt!!! ;) ale serio-chyba jedyne co ci pozostaje to dobrać odpowiednią fryzurkę... ..no ewentualnie możesz spuścić na głowę z dużej wysokości (np ceglę)...czacha pewnie zmieni kształt...ale nie wiadomo,czy nie na gorszy ]:-> wiesz,ryzyko zawodowe :D

Gość sratatata
Jaaasne!! Można przyswoić trochę wiedzy,wtedy czacha się zapełni i może zmieni się jej kształt!!! ;) ale serio-chyba jedyne co ci pozostaje to dobrać odpowiednią fryzurkę... ..no ewentualnie możesz spuścić na głowę z dużej wysokości (np ceglę)...czacha pewnie zmieni kształt...ale nie wiadomo,czy nie na gorszy ]:-> wiesz,ryzyko zawodowe :D

Gość sratatata
jasne że się da!! należy przyswoić trochę wiedzy,to czacha się zapełni :P ...można też zainwestować w dobrego fryzjera...fryzurka zupełnie zmienia kształt twarzy... ...albo spuścić sobie na głowę z dumżej wysokości np. cegłę,zmiana kształtu czachy gwarantowana...tylko nie wiadomo,czy nie na gorszy ]:-> ale jakby co,docenisz, jaką piękną czachę miałaś wcześniej...wiadomo-nie ma tego złego :P

Gość majka17777
ale prosze was o szczere odpowiedzi i nie zartujcie prosze bo to jest dla mnie problem a wiedzy mam w glowce sporo wiec chyba juz bardziej mi sie nie zapelni, prosze o pomoc

Gość ladacoladaco
Nie Majko, kształtu czaszki, jeśli jest uformowana , nie zmienisz. Nie ma takiej możliwosci ( i nie pytaj innych o zdanie, bo nikt sobie tego nie zmienił i nikt ci nic nie poradzi - możesz sobie darować.) Aztekowie zmieniali kształ czaszki , ale niemowlętom (poprzez obwiązywanie ich deseczkami), ale kościec niemowlęcia jest miękki i plastyczny. Kościec ( w tym i czaszka ) dorosłego człowieka juz tej plastyczności nie ma.