Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_K_W_I_A_T_U_S_Z_E_K_

Jak to jest z męską solidarnością ?

Polecane posty

Pytam bo ewidentnie podrywa mnie dobry kolega mojego meza. Nie moge powiedziec, zeby był mi obojetny. Moje pytanie jest takie, czy jesli do czegos dojdzie to on powie mojemu mężowi, czy raczej zachowa to dla siebie??

nie powie, zachowa to dla siebie, ale moze powiedziec komus innemu i wtedy Twój maz sie dowie

Gość aaaaaallllllleeeeeee
ale topik ????????????????????????????????????????????????????????/ /????????????????????????????????????????????

Gość zuzaneczkaa
Radze bardzo ostroznie Ja kiedyś miałam romans z kolegą meza i nie za dobrze na tym wyszłam. Nie wydało sie co prawda, ale ile stresu przeżywałam (i przeżywam nadal) za każdym razem gdy oni dwaj sie spotykaja. Lepiej poszukaj gdzies dalej, kogos kogo Twoj facet nie zna

Gość bossshhhheee
glupie babska

Gość very
bleeee, okropne tu jakies rzeczy piszecie!

Nie chce mi sie po prostu owijać w bawełne. Postawiłam konkretne pytanie i prosze o odpowiedz. Najlepiej jesli odpwie jakis facet, chciala bym wiedziec co oni o tym mysla

Gość facet 0001
we lbie ci sie pojebalo

Gość lappsuss
To o czym piszesz, nie ma nic wspólnego z męską solidarnością. Na czym niby w tym przypadku miałaby polegać - że przeleci dziewczynę dobrego kumpla ? Męska solidarność polega ( między innymi ) na czymś dokładnie odwrotnym - że kobiety naszych kumpli są nietykalne.

Gość lapsus swiete słowa.
to podstawowa zasada.a jak babka juz to zrobi zosanie po prostu dziwka,a faceci dalej beda sie przyjaznic.głupia babo jestes ze to chociazby rozwazasz

Gość z zapisków
nie wiadomo czy powie, kazdy czlowiek jest inny, moze byc nawet tak ze twoj maz chce cie wyprobowac (oj, chyba ma powody do podejrzliwosci) i poprosil kolege o pomoc w malej prowokacji

z zapisków bardzo dziekuje za ten wpis, o to mi własnie chodzilo. Wlasnie tego sie balam, czyli taki pomysl tez moze przyjsc facetom do glowy. Chociaz tak naprawde nie sadze, zeby to byla prowokacja, za dlugo juz sie to ciagnie i zbyt intymne rzeczy robi gdy mojego meza nie ma na widoku

Gość ada tak nie wypada

Gość open klopen
chyba nie za dobry ten kolega. A swoją drogą po co ci ten romans ? Mąż już ci się znudził ? Czasem szukając przygód można znaleźć kłopoty.

Ja wiem, ze romans to nic dobrego, ale uczucie miedzy mna a moim mezem juz dawno sie wypalilo, teraz po prostu sie lubimy. Ja potrzebuje czegos wiecej , milosci, dreszczyku. Wiem, ze jestem egoistka, ale to moje zycie i chce z niego korzystac

Gość upupup upupupup upupu
podnosze

Gość to się
rozstancie. Po co zdradzac, oszukiwac.

Gość Kamileczkkkaaaa
Ja bym nie ryzykowała z kumplem, troche to niebezpieczne, pomysl jak bedziesz sie czula w ich obecnosci (tzn jak bedziecie sie widziec we troje). Bedziecie sie glaskac z tamtym kolesiem pod stolem????

Gość Kamileczkkkaaaa
I jeszcze jedno, jak go kiedys wyrzuty sumienia zlapia, albo sie z toba przestanie bzykac . WTEDY MOZE PUSCIC PARE Z GEBY

nie chce sie rozstawac, po pierwsze mamy 2 dzieci a po drugie co rozstane sie z nim zwiaze z tym a za 6-7 lat znowu bedzie to samo i co mam wtedy szukac nastepnego. CHce miec faceta przy boku i niech to bedzie ojciec moich dzieci, ale od czasu do czasu potrzebna mi odmiana

Gość zlotousty
jak chcesz koniecznie troche odmiany to ja cie moge przeleciec, zareczam, ze jestem w tym d o b r r r y

Gość upuppup upupupupup
upupupup

Gość a jakie to intymne rzeczy
robił ów "kolega" ? Onanizował się na twoich oczach czy co ? Jesteś absolutnie, niepodważalnie oraz bezdyskusyjnie ŻAŁOSNA :O A po kiego chuja lazłaś za mąż jak cie teraz pizda swędzi i za innym latasz ? Takie jak ty powinny zdychać latami na złośliwego raka cipy czego ci seredcznie życzę, niech cie szlag trafi suko parchata !!!!

Gość sam1
Jesli chodzi ci o twoje pytanie to powiem ci ze nie pusci pary z geby,chyba ze sie strasznie zakocha i oszaleje na twoim punkcie. Pytanie jest czy ma zone i dzieci, czy jest kawalerem. Jezeli kawalerem to uwazaj bo bedzie to dla niego straszne wyzwanie ,poderwac kobiete ktora juz jest zajeta. Sam przed soba bedzie chcial udowodnic ze jest lepszy od twego meza. Najprawdopodobniej uda mu sie to tez bo on nie odpusci dopoki nie dopnie swego. Jezeli ma zone to spoko jest to tylko sex z kims innym. Co do solidarnosci to tak jak ktos wczesniej sie wypowiedzial "zony i kobiety kumpli sa nietykalne" jezeli chce to zrobic kumpel to znaczy ze nie ma zadnego szacunku dla twego meza i poprostu ma go za frajera. To nie jest kumpel tylko fiut. Tak na marginesie to jak chcesz sprawdzic kolege to przespij sie z nim i powiedz ze jestes z nim w ciazy i jak tylko sie urodzi to chcesz z nim byc, zobaczysz szybciutko jaka wazna dla niego jestes..........powodzenia.

Gość bleeee
pewnie masz rozjechane cipsko po porodach bleeeeee....

Jejku przeczytałam wszystko od poczatku i chyba nie do konca przedstawilam sytuacje. Z tym kumplem, to jest taka dziwna sprawa, ze ciagle ze mna tanczy, patrzy mi wtedy w oczy, jest dla mnie przemiły i ciagle szuka mojego wzroku, ale kiedy w poblizu jest moj maz on zachowuje sie tak jak gdyby mnie nie bylo, nie rozmawia ze mna itp. Kiedys po pijaku powiedział mi tanczac ze mna i przytulajac sie \"nie mozemy tego robic Pawłowi\", ale dalej ze mna tanczyl. Wiec udalo mu sie mnie w sobie rozkochac i teraz ja juz nie potrafie inaczej myslec niz tak, ze jesli on zrobi pierwszy krok to ja sie zlamie i zdradze meza.

Gość upuppup upupupupup
uppupupupupu