WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko uważaj bo moge miec kajdanki przy łóżku ja się nie rozstaję z pałką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tylko uważaj bo moge miec kajdanki przy łóżku Miej, a śniadanie do łóżka rano przyniesiesz sobie sama ja popatrzę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja się nie rozstaję z pałką Wiem I zawsze masz ją tam gdzie masz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: raz Ty dasz mi, a drugim razem ja wezmę od Ciebie Sprytnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu Sanatorium miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: raz Ty dasz mi, a drugim razem ja wezmę od Ciebie Kredyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Sanatorium miłości. Mateusz dawaj - starczy miejsca dla każdego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kredyt lizing 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miej, a śniadanie do łóżka rano przyniesiesz sobie sama ja popatrzę Nie jadam śniadań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mateusz dawaj - starczy miejsca dla każdego Fajne imie i znów na M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mateusz dawaj - starczy miejsca dla każdego Nie jestem Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie jestem Mateusz tutaj jesteś albo wymyśl sobie jakieś inne imię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tutaj jesteś albo wymyśl sobie jakieś inne imię Zbychu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie jadam śniadań To dobrze, więc kajdanki Ci w moim kierunku zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Tylko uważaj bo moge miec kajdanki przy łóżku przerywnik muzyczny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zbychu Mati bądź. Nikt nie musi sie dowiedzieć ześ zbychu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Zbychu tylko nie mów, że Budapeszt zwiedzasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mateusz dawaj - starczy miejsca dla każdego A przyjdą jeszcze jakieś dziewczynki, bo jak na razie, to nie ma na kim oka zawiesić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: lizing Brzmi fenomenalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu Kolejne imie na M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przerywnik muzyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tylko nie mów, że Budapeszt zwiedzasz... Siedzę na jachcie w okolicach Dubaju i mi się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przerywnik muzyczny Lubię jak Cię tu nie ma, bo gwiazdorzysz, że aż głowa boli gościu Po co tu jesteś ? Szyszkę masz na Pomorzu i wiesz gdzie z kwiatami uderzać ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mati bądź. Nikt nie musi sie dowiedzieć ześ zbychu Kto w ogóle udzielił salowej zgodny, na wywalanie info z priv? Tak się do hua nie robi. Jutro to zgłaszam na policję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: A przyjdą jeszcze jakieś dziewczynki, bo jak na razie, to nie ma na kim oka zawiesić. Tak leżak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: To dobrze, więc kajdanki Ci w moim kierunku zbędne A może się przydadzą by cie zakuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak leżak będzie. Prawiczki mnie nie interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fate napisał: Gg Się pracuje, to stać proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kto w ogóle udzielił salowej zgodny, na wywalanie info z priv? Tak się do hua nie robi. Jutro to zgłaszam na policję. Ale imie ladne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 57 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Lubię jak Cię tu nie ma, bo gwiazdorzysz, że aż głowa boli gościu Po co tu jesteś ? Szyszkę masz na Pomorzu i wiesz gdzie z kwiatami uderzać ... A może inni lubią jak on tutaj jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach