Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -kinia-

po czym poznać, że wpadłam chłopakowi w oko?

Polecane posty

Gość Twoja Kotka;)
Najlepszym sposobem by poznać czy chłopakowi się podobasz jest patrzenie mu prosto w oczy. Gdy jego źrenice się powiększają kiedy patrzy na Ciebie, to wpadłaś mu w oko :);)

Gość Donnnika ;D
Ej mam taki mały problem. Mam kolegę, który jest ode mnie młodszy aż o 2 lata;( ale jest super. Każdy mi mówi, że pasujemy do siebie, że powinniśmy ze sobą być i wgl. Na gadu nieraz schodzi nam pisanie całymi dniami więcej niż 5 godzin a tak to po 2 godzinki:) Jesteśmy praktycznie tacy sami lubimy robić takie same rzeczy, lubimy słuchać taką samą muzykę, często jak przesyłamy sobie tytuły piosenek to nawet nie są nam potrzebne, bo już je mamy. Kilka razy powiedział mi że mnie bardzo lubi xD Gdy jeździłam tak niby przypadkiem tam gdzie gra z chłopakami w noogę to popisuje się przede mną ;) albo po prostu do mnie przychodzi i gada ze mną a nie gra. Przeważnie stoję bokiem a on do mnie przodem i nieraz robi nogi skrzyżowane a jednak ma czubki względem mnie proste. Kiedyś na gadu mi się pytał co by było gdyby zakochał się w dziewczynie starszej o 2 lata ja mu odpowiedziałam że może ona jest w nim też zakochana , żeby przypatrzył się jak na niego patrzy. Wtedy gdy podnosiłam na niego wzrok to patrzył na mnie dlatego jak najszybciej spuszczałam wzrok albo gdzie indziej patrzyłam. Nawet byliśmy razem na przejażdżce i w domu ponad 2 godziny mnie nie było i mój brat z jego bratem chodzą ze sobą do klasy i potem z nas wyli, ale mi to nie przeszkadzało, bo on mnie najpierw odprowadzał z zakupami i nawet mi je wiózł. Ostatnio pytał mi się czy mi zimno to chciał przyjechać mnie przytulić. I duużo by jeszcze mówić. Jest słodki:)) Co sądzicie na ten temat?? Odpiszcie mi.

Gość Czy Bit
1. jąka się jak do Ciebie mówi 2. może ale nie musi gadac od rzeczy, szybko i w ogóle dziwnie sie zachowywac w towarzystwie twoim 3. że mu się podobasz to nie zawsze znaczy, że się będzie na ciebie ciągle gapił, są i tacy co starają się nie patrzec, ja np. tak miałam 4. jak do Ciebie mówi to patrzy sie prosto w oczy i sie uśmiecha 5. można sie podpytac czy coś o tobie mówił, ja np. miałam tak, że mnie za moimi plecami bronił, a przy mnie udawał że mnie nie lubi No to tyle ;) mówi wam 12-letnia Sandra( ksywka Czy Bit)

hhaha tak się każdy chłopak zachowuje ;p hahaha dziwni jesteście ;]

Gość . ; ] .
hej mam taki problem. podoba mi się jeden chłopak z mojej klasy nie wiem czy ja mu też. na każdej lekcji on patrzy się na mnie zagaduje i w ogóle jest fajnie, ale na przerwach zagaduje do innych dziewczyn i je podrywa. nie wiem co mam robić. wkurza mnie to ale przecież nie podejdę do niego i powiem mu prosto z mostu że mi się podoba i że ma przestać. ! Kiedyś w szatni jak mieliśmy razem zajęcia sportowe i było nas tylko 4( on, ja , moja kumpela i jego najlepszy kumpel) a ja się akurat przebierałam on wszedł do szatni złapał mnie za ręce położył je na swoich i spojrzał mi się prosto w oczy no ale niestety przerwała nam kumpela.. ;/ co ja mam o tym myśleć ? czy ja mu się podobam. ? jak mam mu pokazać że on mi się podoba. ?????? pomóżcie.

Gość Wiatropylnaxd
Ja mam problem, bo podoba mi sie jeden chłopak alee on.. nie wiem czy jest zainteresowany.. Poza tym mieszka 40 km dalej ode mnie. ;

Gość gość
ja mam taki problem z chłopakiem ,że : poznaliśmy się tak ,że moja przyjaciółka to jego siostra jeździmy autobusem razem do szkoły piszemy ze sobą on pisze do mnie :kotku ale ja uważam go za kolegę ,mówi mi jak przyjaciółce ,że poznał dziewczynę martę ,nie wiem nie rozumiem go chce wzbudźić we mnie zazdrość co mam o tym myśleć?

Gość gość
Poszukuję dziewczyny z lotniska Dalaman - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Napisz. Wycieczka była w terminie 15- 29.06.2015, może była w marmaris, może ktoś zna kogoś z lotniska, albo z biura podróży. Jeśli ktoś leciał tym samolotem proszę o kontakt, może pomoże daaab@poczta.onet.pl