Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka333

BARDZO prsze o szybka odpowiedz !!!!

Polecane posty

Czesc Babeczki:) Mam pytanie.Kochalam sie z chlopakiem w 14 dniu cyklu(wczoraj). Moj cykl wynosi 29 dni. A wiec to byly chyba dni plodne ale nie wiem do konca. Wiem ze bez owulacji nie mozna zajsc w ciaze a owulacje ma sie srednio 14 dni przed spodziewana miesiaczka czyli u mnie owulacja wypada dzis!! Ile czasu plemniki sa zdolne do zaplodnienia? Dodam ze kochalismy sie bez zabezpieczenia i on konczyl we mnie. Z góry dziekuje i pozdrawiam:)

Gość asasa
Niestety...wydaje mi sie ze poglo dojsc do zaplodnienia...

prawdopodobienstwo jest spore... zreszta powinnas wyczuc kiedy masz owulacje (bo to jest 14 dni przed okresem,ale okres nie zawsze wtedy [co do dnia] sie pojawia kiedy to sie \"wyliczy\") plemniki zyja na pewno kilkadziesiat godzin wiec- jezeli ciaza nie ejsty dla ciebie problemem,to masz duze szanse na dziecko jezeli jest- pedz czym predzej po recepte na postinor!

Gość loretta 0000
wieeeelka szansa na dzidziusia :)

Bron Cie Panie Boze!!!:) Ja chce miec bardzo dzidziusia!!! a co do tej owulacji to odczuwalam klucie w jajniku 2 dni temu ale wczoraj i dzis tez mnie brzuch w dole pobolewa. Wczesniej wiedzialam kiedy mam owu ale teraz tak jak mowie bol mam juz 3 dzien nie tak intensywny jak przed wczoraj ale jest:)