Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaska

Cilest -Wady i zalety

Polecane posty

Gość lolaska

hmm co powiecie na temat tych tabletek??

Gość brałam cilest
półtora roku, po odstawieniu skończyło się cystą na jajniku średnicy 10 cm i operacją:O odradzam cilest:O

bolą po nim piersi bardzo i puchną:-( Tak mi spuchły ze powiększyły sie o 2 numery, nie mogłam podnieść rąk do góry, jechałąm cały czas na tabletkach przeciwbólowych:-( Nie polecam

Gość a bola nogi po yasmin

Gość mlodzik
Najgorsze tabletki jakie moga byc , to ze piersi rosna to fakt , ale niektore panie moga sie z tego cieszyc, ale jak sie grubnie , wszystkie moja znajome i ja grublysmy po tych tabletkach!! wiec ciekawe skad ich tak wysoka cena ?!?!?!?!

To jest przecież idiotyzm. Wiadomo, że każdy organizm działa inaczej na tabletki. Ja np. po tych tabletkach nie przytyłam chociaż bardzo bym chciała, piersi też większe nie są. Jedni tyją inni nie i proszę niech nikt już nie odradza lub nie proponuje bo to bez sensu.

Ja jestem bardzo zadowolona z tych tabletek,przed ciażą bralam je 1,5 roku i teraz tez planuje nadal je brac,zadnego tycia ,bóli nic z tych rzeczy nie mialam.No ale prawda,każdy reaguje inaczej...

Gość EMILUŚ
ja przyjmuje cilest prawie rok!na początku faktycznie miałam bóle glowy nudnosci ale to wszystko przeszło po miesiącu!piersi urosły fakt:)może i czasem nie mam ochoty na sex ale to chyba normalne nikt nie jest robotem!ogólnie jestem zadowolona ale boje sie odstawic bo naczytałam sie negatywnych opinii!!proszę o radę jak jest po?

Gość EMILUŚ
ja przyjmuje cilest prawie rok!na początku faktycznie miałam bóle glowy nudnosci ale to wszystko przeszło po miesiącu!piersi urosły fakt:)może i czasem nie mam ochoty na sex ale to chyba normalne nikt nie jest robotem!czasem mam nawet podwójną ochote:)ogólnie jestem zadowolona !!ale boje sie odstawic bo naczytałam sie negatywnych opinii!!proszę o radę jak jest jest po odstawieniu?

Gość Taliana
hmm.....kiedys bralam te tabletki i wszytsko bylo oki..zadnych nudnosci zadnego wzrostu piersi...teraz znowu zmierzam brac...kazdy organizm jest inny jednemu nadaja sie takie a drugiemu calkiem cos innego...nie ma na nic reguly...kurcze z tym ze po tych Waszych opiniach zastanawiam sie czy je w ogole zaczynac...bo tez slyszlalam ze maja je usunac z aptek..a czemu to nie wiem:/bo ja raczej spotkalam sie z jak najbardziej pozytywnymi opiniami na temat Cilestu...

Gość EMILUŚ
Czyli mam rozumieć że w czasie gdy nie brałaś tabletek to nic sie nie działo tzn. tycie nadmierne owłosienie pryszcze?? bardzo prosze o odpowiedz!! tak sie naczytałam negatywnych opinii o cileście i mama wrażenie że strasznie sie truje!!

Gość emilus
a jakie teraz tabletki przyjmujesz? to znaczy jakie masz skutki uboczne??po czym powinnam zauważyć że te tabletki są nie dla mnie? Jest jakas uniwersalna metoda?

Obecnie mam wkładkę z hormonem mirena.Moje objawy to notoryczne zmęczenie stany lękowe/nerwicowe/, które przeszkadzały mi w codziennym życiu, spadek libido brak nawet najmniejszej ochoty na seks, bóle migrenowe i puchniecie łydek, no i chyba to co większości przeszkadza stały wzrost wagi..

Gość mmmadzia
ja biore cilest od ponad roku, nie przytylam ani grama, nawet sporo schudlam,ale nie wiem czy to zasluga tabletek.. piersi w ogole sie nie powiekszyly,a mialam nadzieje ze troszke urosna..jednak zero.. zadnych boli ani nabrzmialych piersi... ogolnie spoko:) ale jak tak czytam te wszytskie rozne tematy to duzo piszecie o depresji itp... od jakiegos czasu nic mnie nie cieszy, chodze ciagle zdolowana i ciagle placze z byle powodu..czy to moze byc od cilestu?? nie wiem chyba musze wybrac sie do lekarza.. pozdrawiam

Gość jagoo
ja tez bralam cilest i od wczoraj znów biore...bylam u lekarza pytalam czy moze mi polecic cos innego, moze lepszego, powiedzial, ze byc moze sa inne nowsze pigułki, ale nie koniecznie lepsze...cilest są jednymi z niewielu pigulek, które sa naturalne, w kazdym razie lekarz mi powiedzial ze on by nie zmienial na inne

Gość emilus
no własnie te stany depresyjne strasznie jestem drażliwa wszystko doprowadza mnie do płaczu!! ?Mój chłopak mówił ze ja wyolbrzymiam i że to nie od tabletek ale ja tak myślałam że to od tego!!! Wybiore sie do lekarza mojego i porozmawiam może o zmianie!

Gość yannis
ja z tabeltek jestem bardzo zadowolona. a skoro nie odpowiadaja komus tyje sie, czuje sie zle, ma mdlosci, to po co birze je dalej i meczy sam siebie. kazdy organizm reaguje inaczej. biore cilest juz prawie rok i tylko przy 1 opakowaniu mialam male mdlosci ale moze 3 razy i wszystko minelo piersi mi sie powiekszyly z czego jestem bardzio zadowolona, mam wspaniala cere i nabralam ksztaltow wkoncu nie wyglasdam jak mala dziewczynka! dla mnie super!

Gość pina19
ja biore cilest od 5 dni i narazie nie moge nic takiego o nim powiedziec:) mam tylko male mdlosci rano ale to ponoc normalne na poczatku. nie wiem tylko dlaczego tak niektorzy odradzaja te tabletki a niektorzy bardzo chwala:P przeciez na kazdy organizm dziala cos innego:P jezeli o mnie chodzi to bede zadowolona jak przytyje i piersi mi urosna hehe pozdrawiam wszystkie dziewczyny biorace cilest:)

Gość zaczęłam
od tego miesiąca i 12 dzień z rzędu mam plamienia. chce mi się płakać. Prztyłam od razu 2 kg (właściwie spuchłam). Piersi bolą. Wysyp na twarzy. Najdziwniejsze jest to, że wcześniej brałam Cilest i nic się nie działo. Potem miałam prawie rok przerwy i wróciłam do Cilestu i takie mi niespodzianki wyskoczyły :(.

Gość pina19
ja biore dzisiaj 10 tabletk:/ okres powinien mi sie skonczyc 5 dni temu... i jakos sie nie skonczyl... tzn nie do konca hehe tez mam plamienia... w pon ide do ginekologa i nie wiem moze zmieni mi tabletki a moze to normalne bo to moje pierwsze opakowanie ale moze ktos wie czy to sie pozniej unormuje? miala ktoras z was tez tak?:D

Gość pina19
bylam u ginekologa... przepisal mi yasmin... srednio mi sie to podoba bo drogie sa cholerka hehe ale wiecie cos moze na temat tego leku? jakies skutki uboczne czy cos:D

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu