Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ottina

wczoraj powiedziałam facetowi, ze nie chcę dzieci...........

Polecane posty

Moi drodzy nawet jeśli nie zgadzamy sie z czyims zdaniem to nie trzeba się obrzucać \"mięsem \" no nie ? . Troche dystansu i dobrego zachowania zalecam, to bardziej przyda sie założycielce niz wasze wzajemne wyzwiska. Każdy ma prawo do swoich poglądów i ich obrony, ale można to zrobić w bardzie kulturalny sposób. Spróbujcie, to nie boli. Pozdrawiam.

Gość ja też nie chcę
mieć dzieci. Po pierwsze nie są wskazane, bo mam 3 rodzeństwa kalekiego i nie są zdignozowani, nie wiadomo na co chorują ( najstarsze ma 12 lat , póżniej 8 i 4 latka) żadne z nich nie mówi nie je somo, sikają w pieluchy nie mówią. Boję sie, że moje dziecko mogłoby być obciążone tą chorobą, tym bardziej że nie wiadomo co mojemu rodzeństwu dolega. Chyba nie dałabym rady wychowywać takie dziecko, właściwie nie dałabym rady zajść w ciążę nie wiedząć, czy moje dziecko nie będzie tez narażone na tą chorobę. Wiadomo jedynie że choroba mojego rodzeństwa ma podłoże genetyczne.

Ja tez nie chce miec dzieci, z powodu wygodnictwa, egoizmu i wad wszelakich-wlacznie z moim uposledzeniem, ktore zostalo u mnie zdiagnozowane przez niezidentyfikowanego osobnika \"anonimowo\" :D

Gość pałują się z pieluchami
co to za odzywka:O widac ze jestes nie dojzala i ze nie doroslas to tego by byc mama. ale przyjdzie i czas na ciebie. moja kolezanka mowila ze nie chce dzieci..a niedawno mowi ze zaczyna o tym myslec choc bardzo bardzo powoli.

Gość jest tam kto