Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylin M.

PODKŁAD

Polecane posty

Gość Marylin M.

Chciałabym się dowiedzieć, jaki podkład byłby najlepszy dla cery mieszanej (17 lat)? Chodzi mi też o "formę"-w płynie, w kompakcie...? Byłabym wdzięczna za podzielenie się swoimi opiniami i podaniem wypróbowanych kosmetyków:)

mam wrażenie, że te w kompakcie są bardziej kryjące i widoczne na twarzy, a nie jest to zjawisko pożądane u 17-latki ;) dlatego proponuję raczej płynną formę fluidu. polecam np. podkład w płynie Avonu w wersji natural (bo matująca nadaje się raczej do b. tłustej cery).

bardzo dobry jest podklad firmy LA ROSHE POSAYA. do cery mieszanej...co parwda kosztuke prawie 70 zl..ale jest swietny..do tej pory nie znalazlam lepszego...a tez mam mieszana cere...

Gość Marylin M.
A co sądzicie o "Creme Puff" MaxFactora albo tej piance maybellina??:)

Ja też poszukuję. A jakie jest wasze zdanie na temat podkładów firmy L\'oreal? Albo konkretniej L\'oreal Visuelle ?? I jeszcze jedno ... jak dobra odcień? (mówię tu o zakupach przez net)

Gość ViCHY
ja uzywam loreal true match dla mnie ejst bardzo fajniutki :):):) swietnie sie rozprowadza

Gość loreal
Visible Lift jest bardzo fajniutki a L'oreal Ideal Balance jest tez nawet dobry:)

Gość fajny jest
lasting performance MF. Mam cerę tłustą.

Gość oleole
no coś mi nie wyszło, ale na stronie www.wizaz.pl/produkty , wybierzecie : makijaż - Twarz podkłady, to znajdziecie opisy podkładów i ich ocenę. Warto tam poczytać zanim coś się kupi

Gość do marlyn
creme puff jak najbaredziej bo w miare zakrywa co ma zakrywac , twarz jest gladaka a puder niewidoczny i nie trzeba sie juz smarowac plynnymi mazidlami

Gość kasia makijażystka
też mam mieszaną cerę ja lubię Loreala -Ideal balance albo Max Factor z gwiazdką wciąż próbuję nowych rzeczy ale te dla mnie od dawna są dobre. Próbowałam Revlon liftingujący,mniej kryjący ale po25 roku życia polecany,napina skórę dodatkowo.Oczywiście jako baza jakiś krem matujący, ja stosuję Nivea young, makijaż potem dosyć długo się utrzymuje.Można potem minimalnie przupudrować puszkiem tez są różne pudry sypkie absorbujace tłuszcz,super sprawka, wszystko delikatnie i z umiarem, żeby się nie zrobiła,,, Pa

Gość kasia makijażystka
żeby się nie zrobiła oczywiście :) :)

Gość kasia makijażystka
TAPETA miało być ... nie wiem czemu nie wydrukowało się....

Gość ja bym radziła
Ostrożnie z kremami matującymi pod makijaż .na niektórych ciężko rozprowadzic podkład, który potrafi sie tez zważyć.Prosze wez to pod uwagę, nie musi tak byc, ale się zdarza.I bardzo istotne jest, czy poza tym, ze masz cere mieszaną, masz cos do ukrycia, czy tylko ma wyrównywac koloryt i zmatowić.

Gość Marylin M.
Chyba wypróbuję ten creme puff, bo mnie już od dawna kusi :P

Gość Marylin M.
A nie próbowała któraś z was tego dream matte maybellina?? I czy jest może transparentny??

Gość magda co ty tu robisz
???????????

Gość mikaaaaaaaaaa
do marlin m - jak zastanawiasz się nad maybelline to już lepiej kup lirene city matt zdecydowanie lepszy i tańszy

Gość podnoszeeeeeeeeeee

Gość Marylin M.
Up up up:P

Gość Marylin M.
A co sądzicie o podkładzie Max Factora (np. Colour Adapt) ? Nie mogę się zdecydować:P

Gość mam tłustą cerę
i nigdy bym nie przypuszczała że Lasting Performance MF będzie dla mnie idealny - przecież on jest do wszystkich rodzajów cery! Ale w końcu znalazłam odpowiedni podkład... Na długo się z nim nie rozstanę . Trzeba nakładać go z umiarem - za dużo - teatralny wygląd ;)

Gość mam tłustą cerę
a lirene city matt zatykał mi pory, sebum buchało jak z pieca... No i nie ma w ofercie jasnego koloru. Sprzedałam kolerzance z normalną cerą i jest zachwycona... ja też ;)

Też lubię Lasting Performance. Przy silnym trądziku raczej rewelacyjny nie jest, ale z małymi pryszczami, czy przebarwieniami dobrze sobie radzi. Niestety aż tak doskonale nie matuje, bynajmniej ja nie wierzę, że moją skórę coś zmatuje, ale najgorszy nie jest.

Gość strange Ollie
UP UP UP! :P

Gość Nina112
Mam 16 lat i cere mieszaną, próbowałam wiele podkładów, od tych najtańszych, po Helene Rubenstine, Dior itp, te jednak były dla mnie zbyt ciężkie i kryjące. Najleprzym i względnie niedrogim podkładem okazał się Matt Lovely Bourjois - Stworzony specjalnie dla nastolatek:) POLECAM!!

Gość dokladnie
ja mam 16 lat i stosuje loreal true match dla mnie rewelka ,ujedbnolica sie z cera, nie ma efektu maski. Polecam !! Do poprzedniczki a ile kosztuje ten Twoj podklad?