Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnoMiItobardzo

KLUB ZODIAKALNYCH BYKOW

Polecane posty

Gość SmutnoMiItobardzo

Jacy jestemy???

Gość SmutnoMiItobardzo
byczkiiiii, nu nu nu...niemozliwe zebyscie nie wchodizli na takie bzdurne topiki:P przeciesz jestem byczkiem i sama go zalozylam....wyjatkiemto na pewno nie jestem.....no dawajcie

Gość majówka
jesteśmy naj...:P

Gość SmutnoMiItobardzo
majowko ja tez tak sadze:)) male minusiki mamy ale to malenki:P

Gość SmutnoMiItobardzo
wow:)) wlasciwie nie wow , nie ma co wowac przeciez byczki orzumieje siebie nawzajem bez slow:) conie:)a macie czasem dziwne humorki, zmiany nastrojow? dajecie rade?

Radzimy sobie;)) A sprzeczki jak to u wszystkich zdarzaja sie. Ale jak sie juz dwa byczki wezma na rogi to jest jazda;)) zadne nie chce ustapic:))

Gość magda magda
ja jestem rakiem. moj byly to byk i moj obecny tez jest bykiem:) potrafie nawet wyczuc ktory chlopak to byk:) rak+byk to dobre polaczenie:) dopasowanie w skali od 1-5 maja 5:)

Gość majówka
oj z tymi humorkami to bywa;)

Gość magda magda
moj byk ciagle do mnie mowi: ale focha strzelilas! a to On ciaaaaaagle cos;)

Gość magda magda
moj byk to rzeczywiscie twarda sztuka ale w srodku kochany mis:) zabojcze polaczenie:D

Gość majówka
Magda magda-------> żałuję rozstania z rakiem, obecnie jestem z koziorozcem w długoletnim związku małżeńskim i jest kicha:(

Gość magda magda
nie wierze tak do konca w dopasowanie znakami zodiaku.. ale musze przyznac ze cieszy mnie fakt bycia z bykiem:) majowka-nie pisz ze zalujesz bo nie ma co zalowac.. nie wiesz jak potoczyloby sie wasze zycie. wiem ze ja lubie koziorozce:)

Gość majówka
a jednak napiszę BYK + RAK = wspaniały zestaw, BYK + KOZIOROŻEC= zwała:(

Gość SmutniMiItoBardzo
mam kumpla byka, swietnie sie dogadujemy, raja byki sa bardzo kochliwe, ale niestey bardzo ale to b ardzo zaborcze i zazdrosne, foszkim aja swoja, sa uparte ale nie tak jak rybki Byczki s abardzo przyjaznymi ludzmi z ogromnym poczuciem humoru, ale niestey czasem miewaja totalne kaprysy, lapia dolki takpoprostu bez jakiegos wiekszego znaczenie, bez przycyzny, sa strasznie humorzaste, alepoza tym wsio jest okay. tez takmacie moje kochane byczorki? pozdraiwam

Gość magda magda
moj Byk jest zazdrosny (nawet chyba bardziej niz mi sie wydaje). uparty raczej nie jest.. nie jakos szczegolnie. a poczucie humoru ma takie ze jak sie widzimy to wariujemy tak ze az glupio:P

Gość SmutniMiItoBardzo
a ma jeszcze jakies charakterystyzne cechy..albo taKIE SZCZESGOLNE latwe do zauwazenia?

Gość SmutniMiItoBardzo
ja 01.05:)

Gość magda magda
jest kochany. zakochal sie we mnie tak ze potrafi powiedziec to glosno i dosadnie:D nie wstydzi sie. niektorzy chlopcy wstydza sie przy kolegach itd On nie! lubi pieniadze, nie boi sie pracy lubi fajne ciuchy, szczegolnie markowe ale uwazam ze duza role odgrywa rowniez wychowanie, srodowisko a nie tylko znak zodiaku sam w sobie

Gość ciekawa xxxx
Ja tez ten znak. Niecierpliwa, pogodna i za łagodna dla niektórych :)

Gość SmutniMiItoBardzo
hehe posumujmy-niecierpliwi i materialiscie. ja sie pod tym podpisuje:0 lubi rzeczy dobrego gatunku, niewazne ile mialaby kosztowac. jestemy niecierpliwi...o boze i to strasznie.....

Gość ciekawa xxxx
Jeżeli chodzi o zakupy to ja nie szastam pieniędzmi, bardzo ostrożnie wybieram to i owo, ale jestem niecierpliwa w zaplanowanych dzialaniach do wykonania:)