Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotek

czy ktos wygral z was w multilotka?

Polecane posty

Gość lotek

udalo sie?

Gość xxx xxx xxx
moja mama tylko jakies 2.500 najwiecej, ale zawsze cos!\\ pomijajac to, ze jest hazardzistka i gra codziennie typując swoje zestawy liczb:)

Gość lotek
ok, zawsze cos... ale jak wyglada jej srednia? tzn. jaka ma czestotliwosc? ciekawi mnie np. to czy sa ludzie ktorzy potrafia z tego zyc....???/ ja czasem gram ale najwiecej to 1000 zdobyte! tez niezle.... ale to bylo dawno!

Gość o ile się nie wygra
głównej wygranej to jest się do tyłu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość xxx xxx xxx
hmmmmmmmmmm powiem tak: prawie zawsze jej sie zworic, zeby byla na minusie to nie powiem, przewaznie wygrywa mniejsze sumki, po 200 - 600 zlotych obstawiajac mniej liczb, mysle, ze utrzymalaby sie z tego ale masz jakis swoj system? bo ona ma i co wieczor siedzi ze swoimi numerkami i typuje!!!

Gość lolek lolasty
No oczywiscie ze zyc mozna, popatrz jak wlasciciele lotto zyja. Statystyka jest przeciwko Tobie.

Gość lolek lolasty
xxx xxx xxx to mama jest wrozka? :)

Gość lotek
nie mam systemu raczej... obstawiam te cyferki co zawsze - mam kilka kuponow i je puszczam moze jakas podpowiedz zawsze do przodu te pare groszy fajnie miec :)

Gość xxx xxx xxx
za bardzo sie na tym nie znam ale ona codziennie spisuje liczby na te swoje wielkie kartki porownuje ile "padlo "tych liczb w tym miesiacu i w kolejnych i jaka liczba z "jaką" lubi "padać" brzmi smiesznie ale tak jest i tak tworzy swoje zestawy liczb, ktore sie codziennie zmieniaja

Gość xxx xxx xxx
wczoraj tez wygrala nie duzo ale jakies 300 zl chyba bo ona nigdy nie chce powiedziec:)

Gość lotek
serio? i ma taka statystyke? to niezle!!!! jak sie wygrywa jakies tam pieniadze, a nie przegrywa!!!! pozdrow mame i moze spytaj jak to jest czy kiedy mocno wierzymy, ze wygramy to tak sie dzieje? czy los da nam szczescie w momencie kiedy nie bedziemy sie tego spodziewac?

Gość lolek lolasty
Jest taki program moze zaoszczedzi mamie czasu. Zrozumcie, ze nie mozna grac w lotto i byc do przodu, chyba ze trafiasz wieksza sume ale szanse na to sa znikome.

Gość xxx xxx xxx
a mama twierdzi ze tych gnoi można wyczuć

Gość lotek
mnie sie tez tak wydaje - mozna ich w jakis sposob rozgryzc :-) przydalby mi sie jakis zloty srodek! tak strzelic raz a dobrze!!!! byloby siuper!!!!

Gość shjasf
jasne, że wygrałam! A potem się obudziłam ze snu :P

he, he, ciekawa historia :) z tymi \"autorskimi\" systemami jest tak, że rzeczywiście w pewnych okresach czasu, można sporo wygrać. Był taki okres, że (prawdopodobnie) kule w lotto uległy wypaczeniu lub coś podobnego musiało się stać i losowały określone liczby lub też nie losowały pewnych liczb, prawdopodobieństwo się poprawiało i wiele osób wygrało :) Ja sam zauważyłem, że był taki okres ostatnio, że statystycznie bardzo często padały określone liczby, gdybym miał większą kasę to był zaryzykował i obstawił liczne warianty, a nuż by była główna wygrana? :) A tak największa wygrana to tylko 7 z 10 w multilotku. A tak poza tym kiedyś próbowałem wygrać \"parapsychicznie\" i wiecie co? Statystycznie bardzo często padały wygrane, oczywiście malutkie, ale prawie zawsze :)

Gość LOSTPROPHET
hehe Ksenoforyna czy ty aby ze Górnego Śląska nie jesteś :>? bo sie u nas też zdarzyła dokładnie taka historia:) ah milionerem być... :classic_cool:

Gość lotek
niby nie daja szczescia pieniadze.... ale jak pomagaja!!!! mialabym wymarzone mieszkanko a moze i domek!!!!???? a tu? kiespsko! prosze w takim razie trzymac kciki!!!! szczerze! lece - moze puszcze jakis kupon z cyferkami... a byc moze jutro bede bogata?

Gość lotek
ciekawe jakie byly wczoraj wygrane.... :)

Gość ooo duuuużeee
ktos wygral wczoraj w Duzym Lotku ponad milion :( hmm, ale dlaczego to nie bylem ja? cos tu nie gra :O :P

Gość AgnieszkaRychel
Ja nigdy nie wygrałam ale mojej koleżance się udało a że powiedziała mi, że gra na stronie kuponylotto pl to też zaczełam grać i to jeszcze więcej niż do tej pory xD