Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

W jaki sposób przyczyniliście się do swoich związków?

Polecane posty

4 godziny temu, Miecz napisał:

To znaczy, że jeżeli bez pracy potrafisz żyć to tym bardziej bez miłości przeżyjesz.

Żyć się da, ale to psychicznie bolesne jest, bo człowiek to zwierze stadne. Moim zdaniem około 40. roku życia ludzie samotni zaczynają odczuwać skutki samotności.

4 godziny temu, niemaszuprawnień napisał:

Szukasz kobiety, która jak Leżak będzie cie utrzymywać? 

Ja bym nie miał nic przeciwko związkowi typu, że my się spotykamy w szkole, na kursie, w pracy lub my mieszkamy niedaleko siebie. Ja po prostu czuję się samotny, a do tego ja pamiętam, że ja bywałem zakochany.

2 godziny temu, Onaaaa napisał:

A czemu niezdolna? Nie ma rąk i nóg? Czy w jakiem sensie? 

A jak często Ty spotykasz w pracach osoby upośledzone umysłowo?

Edytowano przez Daniel86
Poprawiono błąd

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Bo w Polsce jest dobrobyt.

Mi kiedys kolo ukradli, nowe jest warte 50 funtow i jeszcze musi pasowac do roweru, nie wiem po co im uzywane.

Oni są na to za głupi żeby wiedzieć co się da opylić sensownie.

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

A jak często Ty spotykasz w pracach osoby upośledzone umysłowo?

Znam gościa co zatrudnia osoby upośledzone i bierze na nich jakieś dodatki od państwa. 

• Thanks 1

14 minut temu, Pokraka napisał:

Nie da się ukryć, że przestępczość niższa, też mieszkam w województwie o najniższych w Polsce wskaźnikach przestępczości.

U mnie rowery też często stoją pod domem i nic się nie dzieje za to może się zdarzyć, że sąsiedzi wpadną na pomysł opędzlowania skrzynek pocztowych. A potem dostajesz list z sądu z całym życiorysem sprawców 😄

7 minut temu, Malowanie tak napisał:

No nie raz widziałem wchodze po schodach a ta nastawia zegarek i zaczyna albo już się lizali. To gruby biznes był pewnie pół osiedla jom przelizalo.

Ty też korzystałeś z jej usług? 😆 

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

U mnie rowery też często stoją pod domem i nic się nie dzieje za to może się zdarzyć, że sąsiedzi wpadną na pomysł opędzlowania skrzynek pocztowych. A potem dostajesz list z sądu z całym życiorysem sprawców 😄

Dokładnie, są miejsca gdzie jedynie sąsiad może jakiś numer wywinąć. 😉

11 minut temu, Malowanie tak napisał:

No nie raz widziałem wchodze po schodach a ta nastawia zegarek i zaczyna albo już się lizali. To gruby biznes był pewnie pół osiedla jom przelizalo.

ale sciema, placic za "przelizanie" jprdl rozumujesz jak gimbaza jakas

Mieszkalam w 3 angielskich miastach i wszedzie kradna rowery niestety, nawet tanie. Moze na wsiach jest lepiej, nie wiem.

Przed chwilą, Malowanie tak napisał:

Żadna sciema dużo typów korzystało szkolili się nvm 

moze w przedszkolu

6 minut temu, Malowanie tak napisał:

Nie bo byłem zbyt dumny wysoki typek ale później żałowałem. 

Moja Kumpela to lizała za darmo tylko że ona była starsza miała z 25 lat a lizała się z takimi małolatami z 17 lat i to ją kreciło. Nie sądziłam że ktoś może za to płacić.

Edytowano przez Onaaaa

myslisz ze to zabawne i piszesz ...ety z tyłka jakies nawet nie starajac sie o to, zeby to w ogole brzmialo wiarygodnie dla ludzi ktorzy sa zdrowi psychicznie

24 minuty temu, Malowanie tak napisał:

U mnie kiedyś taka karynka brała 20 za kwadrans w sline. 

ludzie placili jej za stanie sie posiadaczem wszelkich wirusów i bakterii ?

nie prosciej polizac podloge w publicznym szalecie ? efekt ten sam 

Edytowano przez Libed

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Mieszkalam w 3 angielskich miastach i wszedzie kradna rowery niestety, nawet tanie. Moze na wsiach jest lepiej, nie wiem.

A jak nie ma być kradzieży jak wpuszczacie trzeci świat a rząd ich jeszcze wspiera. Ty lepiej sobie szykuj bilet na Węgry 😉 Bo w Polsce zaraz będzie to samo co na wyspach.

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Znam gościa co zatrudnia osoby upośledzone i bierze na nich jakieś dodatki od państwa. 

daj mu namiary na lezaka i widmoka

to dla niego te domy projektujesz ? 

Edytowano przez Libed

41 minut temu, Libed napisał:

zapytaj go moze jeszcze czy jakiegos mieszkania nie ma do oddania 😄 ty jestes tak dobrym czlowiek jak nawrocki widze i sie widzisz jako wlasciciel jego sklepu 😄

Ty nikogo nie znasz, tak zapomniałem stary bezdzietny z piwnicy co najwyżej podróżujący palcem na mapie.

Twoi starzy i sąsiedzi siedzą nadal w schronach przeciwatomowych.

Teraz już jest starszy ale wiedz jak mojej córce coś zepsuło sam wziął zrobił i oddał i to za darmo. 

Tobie tylko sprzedawali ale kopa w doope choć i  tak za darmo nie dostałeś. 

11 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

bo nie maja ich komu sprzedac kazdy pozna swoj rower a za tepi sa na jakies portale ogloszeniowe i jechac z rowerem do miasta sprzedac

mialam znajoma co placili za loudy ta znajomosc oznacza ze ja tak samo robie chcialam sie pochwalic, zaimponowala mi w ogole ze taka odwazna

prawda jest taka ze wszedzie kradna tak samo po prosty na wioskach jest wiecej okradania domow a mniej jakich rozbojow itd. bo wszyscy sie znaja

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

A jak nie ma być kradzieży jak wpuszczacie trzeci świat a rząd ich jeszcze wspiera. Ty lepiej sobie szykuj bilet na Węgry 😉 Bo w Polsce zaraz będzie to samo co na wyspach.

Oczywiscie juz rasistowskie wytlumaczenia, tak jakby Anglicy nie kradli. Patologia jest wszedzie, niealeznie od kraju pochodzenia.

4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

a zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze najczesciej kradna rumuni i polacy ? a nie pakole czy hindusi 😄

1 minutę temu, Libed napisał:

daj mu namiary na lezaka i widmoka

to dla niego te domy projektujesz ? 

Musieliby mieć rentę czy jakiś papier że są upośledzeni a przecież nie są więc ich nie zatrudni.

Nie dla niego. To dobry przedsiębiorca jest.

1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał:

Nie chce trzymac rowerow w domu, bo za duzo miejsca zajmuja i mnie denerwuja. Poza tym trzeba je wnosic i znosic. Tutaj jest niby osiedle zamkniete, ale i tak kradna.

Dobry pomysl z tym trackerem.

dzisiaj to się zakłada AirTagi

4 minuty temu, Libed napisał:

a zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze najczesciej kradna rumuni i polacy ? a nie pakole czy hindusi 😄

No wlasnie ciekawe ile Polakow Robakow kradnie tak samo ale oni moga i wszystko fajnie bo powiekszaja majatek polski

6 minut temu, Kaszalotte napisał:

mialam znajoma co placili za loudy ta znajomosc oznacza ze ja tak samo robie chcialam sie pochwalic, zaimponowala mi w ogole ze taka odwazna

gdzie wy z lezakiem zyjecie 😄 ?

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Musieliby mieć rentę czy jakiś papier że są upośledzeni a przecież nie są więc ich nie zatrudni.

Nie dla niego. To dobry przedsiębiorca jest.

a dla dobrego nie mozesz pracowac 😄?

no zaden problem jak pojda do specjalisty to im da orzeczenie 

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Moje doświadczenie jest małe to co ja tam wiem.

Ja plecak biorę często na rower, no i Błotnik to by mi się przydał ale nie wiem czy bym umiała go przykręcić.

Jak umiesz trzymać klucz nasadowy i śrubokręt to spoko.

Jak się nie czujesz pewnie z narzędziami to są błotniki mocowane na opaski (rzepy albo trytki) do ramy albo takie na uchwyt do sztycy.

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

dzisiaj to się zakłada AirTagi

tracker lepszy te airtagi i samsung cos tam dzialaja na bluetooth musi byc w poblizu cos co to wyszuka  to ma slaby zasieg 

45 minut temu, Onaaaa napisał:

Zazwyczaj nie kradną tutaj ale też znam osobę której auto skroili. Mam kamerę na zewnątrz domu.

kamera nie chroni przed kradzieżą - najwyżej będziesz mieć filmik na pamiątkę 😕 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się