Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To skandal

Koleżanka synowej uwodzi mi wnuka!

Polecane posty

Gość To skandal

Otóż mój problem jest dość skomplikowany. Mam czterdzistoparoletnią synoywą i wnuka 21 lat. Jakiś czas temu do sztabu koleżanek mojej synowej dołączyła niejaka pani Aleksandra, mężatka, lat chyba 31 lub 32, ma dwoje dzieci (syna i córkę - 7 i 5 lat). Owa Aleksandra jest niby to przykładną kobietą, ale wyraźnie dybie na mojego Mirunia :(. Chyba ją mąż zaniedbuje czy coś takiego. Ta cała Aleksandra nie jest kobietą "zbyt trudną". Kilka razy mając drzwi do mojego pokoju otwarte słyszałem jak opowiadała ślubnej mojego syna o swoich "skokach w bok". Teraz, powtarzam kafeterianki, zagięła parol na mojego wnuka! Jak amen w pacierzu! Zaczęło się od tego że zaczęła się ubierać coraz odważniej, w mini i te sprawy. Potem powiedziała Mirkowi, by nie mówił do niej "pani Aleksandro" ale "Olu". Kiedyś gdy zakładała buty wypięła się tak bardzo, że jej się ta przepaska na biodrach, która lafiryndy nazywają sukienką, podciągnęła i każdy mógł zobaczyc wiadomo co. Chodzi w pończochach w siatkę do połowy ud itd. Jak uważacie, co zrobić? Wypowiedzcie się...

Gość Hm............................
Ja bym na miejscu Mirka wziął ją do kina i nie tylko... :)

Gość To skandal
Niemal codziennie udaję się na pobliską stację benzynową koncernu Orlen, skąd wykonuję anomimowe telefony do Miejskiego Zakładu Komunikacji, skarżąc sie na nieświeży oddech kierowców autobusów w Tomaszowie Mazowieckim.

Gość To skandal
z obciagiem jest jak z jazda na rowerze - tego sie nie zapomina